Ostalo

Smotani zavodnik poplavio raskošnu vilu

Britanski zavodnik provalio je u raskošnu vilu na Azurnoj obali kako bi zadivio djevojku, no ostavio je bazen da se puni vodom te izazvao poplavu.

Z.H. - HINA
14.12.2011 20:24

Jedan je britanski zavodnik provalio u vilu na Azurnoj obali u namjeri da očara djevojku, ali je zabunom ostavio bazen da se puni vodom te poplavio čitavo imanje.

Alexander (31) iz Manchestera, koji je policiji povjerio da "obožava Azurnu obalu", živi u automobilu i predstavlja se kao prvak u golfu i već je "zaradio" osam dana zatvora u Monaku gdje si je priuštio apartman u jednoj palači ne plativši ga.

Da zadivi djevojku Englez se popeo u vilu preko velikih ulaznih vrata i na terasi uredio "ljubavno gnijezdo" namještajem iz vrtne kućice. Prostor je posipao laticama limunova i narančina cvijeta, upotpunio ga bocama šampanjca i fotografijama svoga omiljenog kluba Manchester United i medvjedića Winniea.

Otvorio je cijevi za punjenje bazena vodom i tuševe i krenuo po svoju američku djevojku u Nicu koja je na sastanak kasnila tri sata samo da bi ga odbacila. U međuvremenu je voda iz bazena prodrla u vilu i počinila djelomičnu štetu. Alexander je pušten iz jednodnevnog pritvora i dok čega izlazak pred sud planira otići k vlasniku vile da pokupi svoje stvari.