Play ponuda
Play ponuda
'nikoga ne lovim'

Snježana Mehun: 'Nisam žena predator. Stojim sa strane i čekam da mi netko priđe'

Što su nam o ljetu, partijanju, ljubavi i poslu rekle Gianna Apostolski, Snježana Mehun i Žanamari Perčić?

Play ponuda

Najpoznatija poduzetnica na hrvatskom celebrity nebu ponovno ljubi. Štoviše, ne samo da ponovno ljubi već i svog odabranika nimalo ne krije. Da je sve bolje udvoje - Sneki zna odavno. Iz poslovne suradnje, rodilo se prijateljstvo, a onda i ljubav.

>>Snježana Mehun spremna je za ljeto: Pod budnim je okom svog sina Dina - fitness trenera


"Nisam žena predator, ja nikoga ne lovim. Ja sam vam ona žena sa strane koja stoji i čeka da joj netko priđe", otkrila nam je Snježana Mehun. 

Uspješni austrijski poduzetnik Franz Schillinger svaki slobodni trenutak provodi u Lijepoj Našoj pa su tako Franc i gospođa Mehun već nekoliko puta krstarili Jadranom. A i ovaj vikend iskoristili su za bućkanje na obali, točnije, partijanje. "Ja partijam cijeli život i cijele godine, sve mi je dobro. Za dobru zabavu potrebne su dobra volja i energija", otkrila nam je. 

>>Snježana Mehun potpuno iskreno: 'Čekam treći prsten!'

A recept za savršen party svakako zna i Gianna Apostolski. Iako se skrasila i zaručila, ova Splićanka i dalje živi tristo na sat. "Ja obožavam ljeto i sve što ima veze s ljetom", rekla nam je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

>>Gianna objasnila zašto je bila prisiljena slikati se gola

Zajedno sa svojim Dujom, Gianna je pokrenula agenciju za iznajmljivanje luksuznih vila i jahti, svega što obični puk ne bi nikada pomislio, a ni mogao imati. "Ja imam previše previše posla i hvala bogu da ga imam, ali ljudi kad gledaju moj Instagram profil misle da ova ništa ne radi. Za ovo sam se borila!", našalila se Gianna. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pokret protiv depilacije

Dlakave noge osvajaju internet: Dame, biste li se priključile trendu?

Play ponuda

Više s weba