Ostalo

Snježana Mehun podijelila tužnu vijest: 'Zaspao si baš na Dinin rođendan... Počivao u miru'

Na Facebooku je podijelila vijest o smrti u obitelji

Tabloid.hr
27.04.2020 16:39

Poduzetnica Snježana Mehun na svom je Facebook profilu objavila tužnu vijest o smrti u obitelji. Naime, otkrila je da je preminuo otac njezinog bivšeg supruga s kojim je dobila sina Dinu .

"Počivao u miru, dragi (prvi svekre) Marijan Mehun (83 godine) iz Zagreba. Neka ti je laka hrvatska zemlja! Zaspao si baš na Dinin rođendan nakon što si ga nazvao da mu čestitaš... jer si ga neizmjerno volio", napisala je Snježana.

Mehun

(FOTO: Facebook)

Jučer je svom sinu također na Facebooku napisala javnu rođendansku čestitku te mu složila kompilaciju fotki u videu. "Dragi moj voljeni sine, sretan ti najsretniji rođendan! Mama prvi put u tvom životu nije na tvom rođendanu , pa makar dio dana, u blizini, iza ćoška! Pa makar izabarala krivi restoran sjapanskom fusion hranom u kojem se nitko nije najeo i osramotila te, dovela DJ sa full opremom na tvoj 10. rođendan, živog tigra na tvoj 9. koji nije smio van kaveza zbog vriske tvojih frendova i sve ono što sam radila 'krivo'u želji da napravim najbolje", započela je Snježana svoju poruku.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.