Play ponuda
Play ponuda
OTVORENO O SINU

Snježana Schillinger o majčinstvu u dvadesetima: 'Bilo mi je teško, ali danas vidim prednosti'

Našu poduzetnicu sreli smo na promociji proizvoda za njegu kože. Uz razgovor o skincareu, pričali smo i o zarukama sina Dine te o majčinstvu u dvadesetima te kako na to gleda iz današnje perspektive

Image
Foto: Bruno Fantulin
Antonija Šipušić/ 13.5.2022. u 8:00
Play ponuda

Poduzetnica Snježana Mehun Schillinger uz posao uspijeva svako malo negdje otputovati. Ovu ženu užurbanog rasporeda sreli smo na Dr. Vivian's proizvoda za njegu kože lice, a pritom smo porazgovarale o skincareu, zarukama njezina sina Dine i o tome ima li već planove za ljeto.

„Trudim se biti redovna, trudim se njegovati kožu i to je jako važno, pogotovo skidanje šminke. Najbolja mi je pjena, najpraktičnija je kada si umoran, kada dolaziš iz izlaska i posljednjim snagama se trudiš to skinuti. Treba biti uporan, uz to je još imati zdrav život. U principu znam i mijenjati kreme za lice jer sam primijetila da se lice navikne na njih – imaš dobar efekt neko vrijeme, pa se navikneš te onda shvatiš da treba mijenjati“, rekla je Snježana.

Nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju gdje je obznanila kako se njezin sin jedinac Dino Mehun u dubrovačkom klubu zaručio s dugogodišnjom djevojkom Tiom Milovac. Pohvalila je buduću snahu i napisala kako smatra da je pronašao ženu svog života.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/583e9e98-d11d-11ec-8ff4-8a03853a4f12/original

Izvor: Bruno Fantulin

„Moj sin nije javna osoba. Baš ne voli da ja o tome pričam, ali sve je super. Ne znam još kada je svadba“, rekla je tek kratko. Sina je dobila u braku s bivšim suprugom Zoranom Mehunom, a osvrnula se na te godine, kada je kao 22-godišnjakinja rodila svog jedinca.

„Svaka dob je lijepa za majčinstvo. Nekih stvari možda nisi svjestan s 20 godina, sve to nekako preleti jer se tražiš u kaosu. Tada sam htjela biti vani, a moje ostale prijateljice nisu imale djecu jer sam rodila mlada, odnosno s 22 godine. Bilo mi je jako teško. Morala sam pronaći nove prijatelje s kojima sam se družila zbog svog sina, a ustvari sam htjela ići sa svojim prijateljicama u provod. No, primjerice, sada je prednost to što ga nisam rodila u četrdesetoj. Bez obaveze sada mogu ići gdje god hoću. Franz i ja se probudimo pa shvatimo kako nam se ide za vikend u Milano i mi zaista odemo. To ne možeš kada imaš dijete“, objasnila je Snježana. Trenutačno uživa možda i više nego ikad, a kaže kako im je u braku i više nego odlično - super se slažu, a početkom rujna ove godine proslavit će prvu godišnjicu. Budući da je poznata kao svjetska putnica, kaže kako ona i Franz Schillinger svašta ovo ljeto imaju u planu.

„Pozvani smo na dosta svadbi. Prvi put ću biti na gay svadbi i jako se tome veselim. Bit ćemo sigurno po Hrvatskoj, moru, Jadranu, po Italiji…“, otkrila je. Prije nekoliko godina osnovala je brend Duchess womenswear, a kreacije njezinog brenda nosile su brojne poznate Hrvatice, pa čak i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u državničkoj posjeti SAD-u.

„Sada baš imamo reviju, 25. svibnja na jako zanimljivoj i neobičnoj lokaciji. Ne bih još o tome govorila, iznenadit ćemo vas“, rekla je Snježana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SJEĆATE SE NJE?

Claudia Beni o Eurosongu, obitelji i privatnom biznisu: 'Moje djevojčice sada plešu kultnu koreografiju. Povratak? Tko zna, možda za koju godinu'

Play ponuda

Više s weba