Ostalo

Snježana Mehun spremna je za ljeto: Pod budnim je okom svog sina Dina - fitness trenera

Snježana Mehun otkrila nam je detalje svoje nove kolekcije, a čini se da je upravo njezin sin Dino zadužen za ljetne pripreme

Exkluziv
08.06.2019 18:30

Kad Snježana Mehun predstavlja svoju novu ljetnu kolekciju zna se da sve pršti od seksepila. U glavnoj ulozi su dva modela i njezin sin Dino koji je i glavni krivac što se ovoga puta u otmjene modne kreacije provukao i dašak sportive.

"Budući da je moj sin fitness trener, onda me inspirirao i da napravimo taj sportski dio, ali to su više šminkerske stvari, a ne za teretanu", otkrila je poduzetnica.

Malo tko bi se usudio obući trenirku na štikle, a mora se priznati, hrabrosti treba i za uskočiti u 'a la Kardashian' tajice. Hoće li se i ona uvući u njih?

"Ako će Dino raditi intenzivnije sa mnom do ljeta, uz masaže i puno vode, onda možda" , zaključila je i dodala kako je "svima najgore prvo skidanje."

Ove sezone takvih briga ne bi trebalo biti. Pod budnim je okom sina Dina koji će rezultate zajedničkih treninga tek sumirati.

"Vidjet ćemo kad dođe to prvo skidanje. Onda će se vidjeti definicija i ostalo", rekao nam je.

Da poduzetnica Mehun radi punom parom i ne staje, govore brojne revije.Nakon zagrebačke, aktualna je dubrovačka revija na kojoj je ranije i počela ova modna priča. Više o tome kako je Snježana stvarala svoje modne komade i tko joj jeu tome bio najveći oslonac, ali i što nas očekuje, otkrijte u prilogu.