Ostalo

Provod o kakvom mnogi samo maštaju! Sonja Kovač s dečkom slavi desetu godišnjicu - i to na Maldivima

Sonja Kovač sa zaručnikom Goranom Mandićem uživa na Maldivima, gdje slave desetu godišnjicu braka.

RTL.hr
18.03.2022 15:15


Influencerica Sonja Kovač uživa u društvu svog zaručnika Gorana Mandića , s kojim ovih dana boravi na Maldivima. Svojim je pratiteljima pokazala u kakvoj su vili smješteni, a na luksuzu im mnogi i zavide. Sonja zna uživati u životu, a posebno na prekrasnoj lokaciji na kojoj je po drugi put. Prvi put je na Maldivima bila bez Gorana, a obećala si je tada da će se kad tad - vratiti.


U komentarima je ispod objave na Instagramu otkrila da se s Goranom nalazi na otočiću Finolhu te da njihova vila ima vlastiti bazen, ali i stepenice kojima se spuštate i odmah ulazite u ocean. Jedinstveno iskustvo Sonje i Gorana će potrajati jer je ovo tek prva vila u kojoj su smješteni, a uskoro će se preseliti u drugu. Sonja će u danima koji su pred nama obožavatelje svakako dodatno izvještavati o maldivskoj avanturi.


Sonja i Goran su, inače, ovim putovanjem proslavili desetu godišnjicu veze. Objavila je nedavno da su zajedno već deset godina i tom je prilikom objavila niz njihovih dirljivih zajedničkih fotografija, nastalih tijekom deset godina. Nedavno su se zajedno uselili i u zajednički stan, kojeg je Sonja s puno ljubavi uredila, a njime se pohvalila i na društvenim mrežama.