Ostalo

Sonja Kovač u Barcelonu stigla nekoliko sati prije terorističkog napada: javila da je dobro

Bivša glumica i manekenka Sonja Kovač stigla je jučer u Barcelonu netom prije tragedije koja se dogodila u samom centru grada u poznatoj turističkoj ulici La Rambla.

Tabloid.hr
18.08.2017 11:23

Bivša glumica i manekenka Sonja Kovač stiglaje jučer u Barcelonu netom prije tragedije koja se dogodila u samom centru grada upoznatoj turističkoj ulici La Rambla .

Instagramom se proširio hashtag# prayforbarcelona , a tugu i žaljenje izrazile su brojne poznate osobe na društvenim mrežama, a među njima je i Sonja.

Blogerica je na svom Instagram profilu podijelila sliku i napisala da je upravo stigla te dodala kako je užasnuta događajem koji se dogodio u njezinoj najdražoj ulici na svijetu.

Sonja je umirila fanove i napisala"dobro sam! Hvala bogu, imalasam previše posla na računalu pa sam sjedilau hotelskoj sobi. Samo se pitam kada će se ovaj horor završiti".

Ipak, Sonja je mogla izabrati prikladniju fotografiju kako bi izrazila žaljenje za ovu strašnu tragedijute unatoč tomešto se na temelju hashtagova skupljaju pratitelji, izostaviti neke poput #happy .

Sonja Kovač

Instagram

Potporu i žaljenje izrazio je i nogometaš Ivan Rakitić koji igra za nogometni klub Barcelona.