Ostalo

Je li Sonja odlučila što će pjevati u finalu? Samo pred našim kamerama uvježbava nastup

Sonja Pavlaković Gojak, finalistica showa Nikad nije kasno, definitivno je pomaknula svoje granice. Uoči finala posjetili smo je u njezinu Karlovcu. I oduševili se nevjerojatnom energijom kojom zrači

Edita Misirić Vrkljan
30.03.2017 18:25

Energična i vesela Karlovčanka Sonja Pavlaković Gojak u showu 'Nikad nije kasno' oduševljava iz emisije u emisiju.

"Nema prigode kada se ne pjeva, tako je bilo u lokalu, tako je bilo kod kuće, tako je bilo kod svih mogućih prigoda", kaže Sonja.

Pa čak i na poslu, u cvjećarnici, Sonja pjeva! A posljednjih dana baš je tu posebno živo. Njezinu svakodnevicu RTL-ov show je itekako uzburkao.

"Promijenilo se jedino to što ljudi prepoznaju i fakat nam je ovdje u cjećarnici dosta gužva, jer stalno dolaze čistati, dolaze se javiti, dolaze pitati kad će sad sljedeća emisija i tako to", kaže.

Sonja živi sama, ali joj dani brzo prolaze, u karlovačkom društvenom životu je vrlo aktivna. Pjeva od rane mladosti, a već je godinama članica vokalnog sastava Karlovčanke. Njezina druga strast jest izrađivanje kostima za nastupe ili maskenbal.

Kao Tina Turner bila je izvrsna. Može li nadmašiti svoju izvedbu? Samo za naše kamere Sonja je uvježbavala nastup, a kako je to izgledalo - pogledajte u prilogu!