Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
puna poslovnih pothvata

Soraja se samo pred našim kamerama odlučila razodjenuti i otkriti tko joj je ukrao srce

Iako joj je raspored ispunjen obavezama, Soraja nije zaboravila na ljubav, a vi saznajte tko je to uspio šarmirati ovu diplomiranu psihologinju

Ana Miščević/ 17.11.2018. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samo se pred našim kamerama Soraja razodjenula i legla na postelju od ruža, a u Lijepu Našu je dovodi snimanje za jednu modnu kampanju. Snimila je i glazbeni spot s Connectovcima, a odradit će ovdje i brojne poslovne sastanke, jer ova poduzetnica u Zagrebu otvara ekskluzivan klub

"Što se tiče privatnog biznisa, eto to je iznenađenje. Radim na tome, a otvorenje će biti nakon Nove godine. Bit će pravo osveženje i za Zagreb i za goste sa strane", podijelila je s nama Soraja. 

Ova najpoznatija BB stanarka rodom iz Knina diplomirala je psihologiju, no umjesto struci posvetila se modelingu i kako kaže privatnom biznisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A gdje je lova, točnije puno love, očito ima i hoda po rubu. Soraja je takav život iskusila i na vlastitoj koži. Česta je gošća crnih kronika u kojoj se tako moglo pročitati i da je deportirana iz Srbije, da joj je zapaljen automobil i da je povezana s podzemljem.

Upravo se čita

Image
Večera za 5 na selu

Dubravko iznenadio goste: 'Spavao sam s više od tisuću žena, moguće da imam puno potomaka po zemaljskoj kugli'

A ova 32-ogodišnjakinja nedavno je doživjela velik šok kada joj je ubijena mačka. Bezdlaku egipatsku mačku netko je navodno bacio s terase, a sada je u njezin dom stigao novi ljubimac - svinjica Artur.

Ipak, nije Artur jedini kralj njezina srca i ne krije da je zaljubljena. "Jesam, mogu vam reći da mi je lepo i zadržat cu se ovde u Hrvatskoj", rekla je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ova se crnogorska manekenka svakodnevno nagrađuje luskuznim darovima, a neki mediji tvrde da joj ormar vrijedi 700 000 kuna. Štoviše, Soraja navodno na svoju garderobu na dan potroši 30 000 kuna.

I dok od shoppinga ne odustaje, estetskim operacijama rekla je 'dosta', a da može vratiti vrijeme, kaže, ne bi nikada povećala usta. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
razriješena

Tena Mišetić odlazi u novi život! Iza sebe će ostaviti jednu ljubavnu zavrzlamu, uglednu obitelj i uspješnu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba