Ostalo

Soraja zaludila ukućane seksi tuširanjem

Dok mediji iz sata u sat izvještavaju o pikanterijama iz prošlosti naših Big Brother kandidata, oni nesmetano uživaju u Kući ili na smetištu te naveliko očijukaju! U showu su samo nekoliko dana, a prve simpatije i poljupci već su na snazi. Evo pregleda novosti iz našeg velikog regionalnog showa!

RTL
18.03.2011 17:39

Dok se u Big Brother kući ukućani svako jutro moraju nositi s radnim akcijama, na otpadu ne prestaju maštanja o svemu što im nedostaje.

Svadba Milanai Eme ponukala je I druge muške ukućane da puste mašti na volju I krenu u ljubavna osvajanja. No, hoće li si dečki međusobno pomagati u osvajanjima ili pak odmagati?

Simpatija na bacanje ima i kod Duška. Gledajući Sorajino tuširanje na televizoru, njezin najveći obožavatelj otkrio je što prvo primjeti na ženi, ni sam ne znajući kako u vanjskom svijetu njegova miljenica puni medijske stupce o tome kako je čak navodno I nožem probola jednu ženu u crnogorskom noćnom klubu.

Kome će zavođenje ukućanki poći za rukomi koliko još Duško može izdržati bez glazbe i svoje Soraje, pogledajte večeras u 21 sat i 45 minuta.