Ostalo

Špek je kriv za sve: Sonja Kovač objavom u kasnim noćnim satima pokrenula šuškanja o sretnoj vijesti

Rječ je o Bjelovarčanki Sonji Kovač koja je već više od osam godina sretno zaljubljena u dečka Gorana Mandića kojeg je duže vrijeme skrivala od javnosti.

Tabloid.hr
06.11.2020 10:00

Bivša glumica i uspješna domaća influencerica ne skriva kako je sretna i u privatnom životu.

Rječ je o Bjelovarčanki Sonji Kovač koja je već više od osam godina sretno zaljubljena u dečka Gorana Mandića kojeg je duže vrijeme skrivala od javnosti.

Ipak, i to se promijenilo, pa Sonja nerijetko na društvenim mrežama dijeli njihove intimne trenutke sa svojih gotovo pola milijuna obožavatelja.

Posljednjom objavom u Instagram pričama Sonja je, slučajno ili namjerno, pokrenula šuškanja kako bi uskoro možda mogla iznenaditi sretnim vijestima, a sve zbog objave na kojoj se pohvalila kako nema toga što njezin partner neće učiniti za nju.

Sonja Kovač

(FOTO: Instagram)

"Ima li što bolje od domaćeg špekeca, kad ti ga dragi ovako nareže na tanke listiće?", pitala je Sonje svoje obožavatelja pored Goranove fotografije, no ono što je zaintrigiralo jest činjenica da se ovog omiljenog domaćeg specijaliteta zaželjela u kasne sate, pa su mnogi pomislili na sretne vijesti.

Goran je inače pokeraš te Imoćanin sa zagrebačkom adresom, a par zajedno ima i neodoljivog psića koji je također zvijezda Sonjinog Instagrama.

Osam godina veze par je obilježio romantičnim putovanjem u Finsku, a prije pandemije koronavirusa često su oduševljavali romantičnim fotografijama s raznih svjetskih lokacija.