Ostalo

Splitski pjevač oporavlja se nakon infarkta: Objavio prvu fotografiju nakon izlaska iz bolnice

Matku Jelaviću nedavno su ugrađena dva stenta, no uspješno se oporavlja.

Tabloid.hr
19.02.2021 10:40

Splitski pjevač Matko Jelavić zbog problema sa srcem završio je u splitskom KBC-u.

Ugrađena su mu dva stenta i sada se uspješno oporavlja. 63-godišnji vlasnik hitova Majko stara i Rodija se sin je nekoliko dana osjećao bol u trbuhu i na koncu otišao na Hitnu pomoć.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Najveća podrška glazbeniku je njegova obitelj, supruga Mirjana i sinovi Marko i Sandro koji za osoblje splitskog KBC-a imaju samo riječi pohvale. Pjevač je sada stigao kući te se odmah oglasio na Facebooku.

"Lijepo se vratiti doma! Mada za bolničko osoblje imam samo riječi pohvale.Sad gutam bonbončiće što su mi oni dali (ispred mene na stolu). Hvala svima koji su mi davali potporu.Pokušat ću odgovoriti slijedećih dana na sve vaše poruke i pozive. ŽIVILI SVI MI! U ZDRAVLJU I VESELJU! I LJUBAVI", napisao je pjevač pored svoje fotografije u kućnoj atmosferi.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Malo o mom zdravlju zadnjih dana Prije nekih 7 dana zatražio sam pomoć splitske bolnice Križine oko strašnih bolova u želucu. Oni su trenutačno postavili skroz drugačiju dijagnozu: Matko Jelavić ima teško oštećenje srca zbog upravo preživljenoga teškog INFARKTA! Odmah su me operirali, postavili dva stenta i počela je borba za moj život. Krasne cure i super momci , veliki stručnjaci, zaista se trude oko mene. Vi ste moji heroji!Sada slušam sve Vaše savjete i molimo Boga", napisao je nekoliko dana ranije na Facebooku.

Želimo mu brz oporavak!