Play ponuda
Play ponuda
popularna haljina

Spomenula i Maju Cvjetković! Snježana Mehun otkrila nam zašto je reviju održala u cirkusu

Posebno popularan komad iz nove Duchess kolekcije jest haljina koju je na reviji Snježane Mehun nosila njezina prijateljica Maja Cvjetković

Image
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Tona Malić/Barbara Marinović/ 25.5.2022. u 20:00
Play ponuda

Snježana Mehun iza sebe ima još jednu uspješnu reviju svog brenda Duchess, a za RTL.hr sabrala je dojmove. Presretna što su je brojne poznate prijateljice i prijatelji podržali, objasnila nam je i zašto se odlučila reviju održati u lunaparku. Pravi mali cirkus priredila je za sve koji su stigli, a odluka je to koja je okupljene zaista razveselila. Baš kao i samu Snježanu.

Image
pogledajte kombinacije

Kakav cirkus! Leonarda Lončar, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman... Poznate dame podržale Snježanu Mehun!

Fotogalerija
Image
pogledajte kombinacije

Kakav cirkus! Leonarda Lončar, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman... Poznate dame podržale Snježanu Mehun!

Fotogalerija

"Svi mi kažu da je ova revija najbolja dosad, iako je meni najdraža ona na fontanama. Tada je bilo problema s kišom, no lokacija je genijalna. Ovo je nešto potpuno drugačije, ludo je, veselo, s te strane je puno bolje. Mislim da nam svima nakon ove karantene treba cirkus. Malo sam pričala s Nevenom (Ciganovićem, op.a.), a onda smo i Tin i ja pričali kako smo sve lijepe lokacije već dosta iskoristili i zapravo mi se ovo nekako činilo prigodno", ispričala nam je Mehun i dodala da nam svima treba malo veselja i živosti.

"Kada dođeš u lunapark i kada je on potpuno prazan, kada je jedan loš dan, sve je nekako bolje. Zato i je napravljen", dodala je poduzetnica. Puno je boje i uzoraka koristila te će svojim obožavateljicama i ove sezone ponuditi šarenilo i raznovrsnost uzoraka i boja. "Puno smo koristili uzoraka, šarenih motiva, svile/satena koje koristimo. Posebno su nam popularne prozirne haljine poput ove kakvu ima Maja Cvjetković. Ljubičasto smo koristili, volim i plavu, a i žutu imamo, veliki izbor boja", ispričala je Mehun i zaključila razgovor rekavši da je sretna što su je ljudi u velikom broju podržali.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SJEĆATE SE NJE?

Claudia Beni o Eurosongu, obitelji i privatnom biznisu: 'Moje djevojčice sada plešu kultnu koreografiju. Povratak? Tko zna, možda za koju godinu'

Play ponuda

Više s weba