Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'ideja' za noć vještica

Sprdaju se s ebolom: Kupite kostim seksi bolničarke!

Za nadolazeću Noć vještica možete kupiti i muške i ženske kostime bolničara/bolničarki sa zaštitnim maskama i svim potrebnim 'rekvizitima' za borbu protiv ebole.

Image
Foto: Twitter
RTL/ 29.10.2014. u 15:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čini se kako su razni internetski portali odlučili zaraditi na novoj pošasti koja se širi svijetom, a ismijavanje oboljelih od ebole dosegnulo je sasvim novu, 'bolesnu' razinu.

Po novom, za nadolazeću Noć vještica možete kupiti i muške i ženske kostime bolničara/bolničarki sa zaštitnim maskama i svim potrebnim 'rekvizitima' za borbu protiv ebole, piše Daily Mail.

Kostimi su pušteni u prodaju nakon što je objavljen event 'Saturday Night Ebola Fever' Halloween u Londonu.

Posljedni podaci WHO-a pokazuju kako je broj oboljelih od ebole dosegnuo zastrašujuću brojku od 10.000, a skoro 5000 ljudi je preminulo od smrtonosne bolesti.

Iako se s tim nije za šaliti, to očito ne smeta autore ove bizarne ideje jer kostime prodaju za 59.99 američkih dolara, a organizatori 'ebola zabave' brane se time da svojim eventom žele podići svijest o toj bolesti te donirati novce za oboljele u Africi.

Kako god bilo, mnogi smatraju da je to nedolično jer se ni na koji način ne bi trebalo sprdati sa smrtonosnom bolešću. Što vi mislite?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lažna supruga

Marina Mamić ne krije ljutnju zbog lažnih navoda: 'Zdravko Mamić mi je uništio reputaciju'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba