Play ponuda
Play ponuda
nikad zaboravljen

Srce na kraju nije izdržalo, prošla je godina dana od odlaska legende! Ovako je govorio Kićo: 'Mene drži ovaj...

Bio je hrvatski najpolivalentniji glazbeni umjetnik - od rocka do bećaraca

Edita Misirić Vrkljan/ 13.11.2021. u 18:30
Play ponuda

Prije godinu dana Krunoslav Kićo Slabinac otišao je s mirisima jutra. Čovjeka takva duha i karaktera teško je zaboraviti, osobito onima koji su ga poznavali. Prisjetili smo se tužne obljetnice.

Njegovi hitovi i dalje nas svakodnevno podsjećaju na slavuja koji nas je napustio prije točno godinu dana. Krunoslav Kićo Slabinac i dalje je u mislima svojih prijatelja, a oni ga se uvijek sjete s osmijehom.

"Često se spominjemo i pričamo o njemu. Svi pamte Kiću kao čovjeka izuzetnog duha. Čovjek je došao, sjeo i ispirčao vic. Ne znam otkud mu jer je on svaki dan imao 10 novih viceva i pamtio ih je nevjerojatno", rekao je Duško Lokin.

Kićo je bio srce svake zabave. I po tome ga svi pamte, pa i mi. U posljednjem intervjuu koji nam je dao na splitskom festivalu prošle godine Kićo je prštao optimizmom iako mu zdravlje ni tada nije bilo najbolje.

Image
Mirjana Antonović

'Crna žena' na meti hejtera: 'Jedini ti je uspjeh biti Kićina i Miroslavova ljubavnica'

Image
Mirjana Antonović

'Crna žena' na meti hejtera: 'Jedini ti je uspjeh biti Kićina i Miroslavova ljubavnica'

"Mene drži ovaj moj duh i smisao za humor. Ja sam sebe zabavljam. 'Kaj Kićo, kad ćete vi reći nešto ozbiljno?', reko 'Nemojte, molim vas, ja da se uozbiljim, ja bi umro odmah drugi dan", rekao je tada Krunoslav Kićo Slabinac.

No, ipak bilo je potrebno mnogo više od humora da bi poživio. Srce na kraju ipak nije izdržalo.

"On je baš bio pravi. Onda tu o bećarcu da ne govorim. Sve što je radio, toliko je dobro radio osim što se nije za sebe brinuo", smatrao je Krunoslav Kićo Slabinac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Bio je hrvatski najpolivalentniji glazbeni umjetnik - od rocka do bećaraca. Tamburica i električna gitara za Kiću su bili dobri prijatelji. 

"Lijepo je da smo još živi i zdravi, da smo još tu. I da još, naravno, publika se mijenja. Došlo mi je da u jednom trenutku da publici kažem: 'Šta je? Još ste živi'. Onda obično upotrebljavam onu zgodnu šalu za ove godine: 'Ono što mi je najbolje u životu ispalo od svega, to su zubi i kosa'", našalio se Kićo

Da je humor lijek, Kićo bi živio još dugo. Ovako živi samo u sjećanju i uspomenama.

"Tako smo jedanput, kad smo dolazili iz Kanade, doživjeli to da smo se u Frankfurtu ukrcali na avion, ali Kiće nigdje nema. On je na koncu i poletio. Malo je zakasnio i došao je drugim avionom. Naravno, ljut je bio na nas što ga nismo čekali, ali to je bilo smiješno ", rekao je Duško Lokin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČESTITAMO

Ana i Dominik Kračun iz 'Života na vagi' postali roditelji, na svijet je stigla malena Nika: 'Naša pobjednica'

U više od 50 godina karijere snimio je 500 pjesama i oko 25 ploča i CD-a. Pjesmom i humorom osvojio je tisuće ljudi zauvijek. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba