Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GEORGE MICHAEL ZABRLJAO

Sredit ću se, obećavam!

Poznati pjevač George Michael opet ima problema s policijom. Uhićen je jer je u WC-u pušio travu i šmrkao kokain. Na kraju je pušten uz opomenu, a fanovima je uz ispriku obećao da će se srediti.

Image
D.M./ 22.9.2008. u 13:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LONDON - Zbog svoje najnovije epizode iz javnog WC-a, pjevač i frontmen nekadašnje skupine "Wham!" George Michael (45), ispričao se fanovima i ostatku svijeta. "Ispričavam se svojim obožavateljima što sam opet zabrljao i obećavam im da ću se srediti. Ispričavam se i svima ostalima što im na ovaj način dosađujem", poručio je pjevač preko svog čovjeka za odnose s medijima.

Michael je zabrljao u petak, kada je u londonskoj četvrti Hampstead Heath otišao u zahod te je, uz obavljanje nužde, zapalio joint i ušmrkao nešto kokaina. Na izlasku ga je uhitila policija, no uz opomenu je pušten na slobodu.

To je već drugi incident u javnom zahodu zbog kojeg je uhićen - prije deset godina na Beverly Hillsu, policajac u civilu ga je naveo na "bludnu radnju", Michael je nasjeo te je oglobljen, a morao je odraditi 80 sati društveno korisnog rada. Prošle mu je godine britanski sud na dvije godine oduzeo vozačku dozvolu zbog vožnje pod utjecajem narkotika.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba