Play ponuda
Play ponuda
‘BILA SI PRELIJEPA’

Srpska pjevačica otkrila kako je izgledala prije svih silnih operacija lica

Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica odlučila je podijeliti fotku na kojoj se vidi kako je izgledala u mladosti prije svih estetskih zahvata koje je napravila na licu, ali i na tijelu.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 3.10.2020. u 14:00
Play ponuda

Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica, Ana Nikolić, odlučila je podijeliti fotku na kojoj se vidi kako je izgledala u mladosti prije svih estetskih zahvata koje je napravila na licu, ali i na tijelu. 

"Moj plesni trener latino-američkih i standardnih plesova poslao mi je ovu sliku. I odlučila sam je objaviti. Ovo je Ana Nikolić prije "Ane Nikolić". Sve sam plesne sale obrisala po Beogradu. Ali ludo smo se zabavljali prije svega. Ovom čovjeku dugujem puno za sve što sam na sceni danas. P.S. Puno me je maltretirao. Kada bi znali koliko sam puta otišla iz sale kući uplakana, a tek koliko puta su me ljudi čudno gledali na ulici dok isprobavam korak. Ili ustanem usred noći da se podsjetim kako idu prsti na rukama, recimo. Kad se sjetim, ali bilo je lijepo. Bitno da nekada bilo lijepo", napisala je Ana, a komentari ispod fotke nastavljaju pristizati. 

‘Bila si puno ljepša prije, nije ti ovo sve trebalo’, ‘Stvarno si bila prelijepa’, ‘Ti si pravi dokaz da kad je netko lijep onda je lijep uvijek’, su komentari koji su se našli ispod fotke, a i mnogo sličnih u kojima obožavatelji pohvaljuju Anin izgled iz mladosti. 

Podsjetimo, Ana je i u proteklih godinu dana prošla kroz veliku transformaciju u kojoj je izgubila nevjerojatnih 50 kilograma.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ostavljaju svijeće

Evo kako izgleda rodna kuća Olivera Dragojevića: Ondje je odrastao, a danas je svakodnevno obilaze obožavatelji

Play ponuda

Više s weba