Play ponuda
Play ponuda
Turbulentna veza

Srpski mediji bruje o snimci nastaloj 48 sati prije ubojstva Ksenije Pajčin: Ubojica ušetao u studio, a zatim ju bijesno gurnuo?

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda imali su burnu vezu koja je varirala od velike ljubavi do mržnje.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 16.3.2020. u 19:23
Play ponuda

Prošlo je točno 10 godina od tragične smrti popularne srpske pjevačice Ksenije Pajčin, a susjedni mediji ponovno su se raspisali o tome.

Podsjetimo, Kseniju je 16. ožujka ubio njezin 10 godina mlađi partner Filip Kapisoda, a zatim je presudio sam sebi.

>> 10. godišnjica stravičnog ubojstva Ksenije Pajčin: Ubio ju je ljubomorni dečko, a dva dana ranije tragedija je mogla biti spriječena

Beživotna tijela para u njihovom stanu u Beogradu pronašla je Ksenijina majka: njezino u hodniku, a njegovo u sobi u kojoj je bio i pištolj.

Povod je navodno bila Filipova ljubomora koja je i ranije paru stvarala probleme, a Ksenija se često znala požaliti prijateljima kako se teško nosi s time. Također, nekoliko dana prije ubojstva, u dom para pozvana je i policija zbog prijavljenog nasilja, no tada nitko nije uhićen. 

Par se upoznao 2008. godine u Crnoj Gori i bila je to ljubav na prvi pogled, no s vremenom se pretvorila u burnu vezu prepunu svađa i mirenja. Naime, onda kada par zbog poslovnih obaveza nije mogao biti zajedno, tada je dolazilo do žustrih svađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Tog kobnog dana, Ksenija je krenula iz stana nakon još jedne svađe, no Filip joj je tada pucao u leđa.

Kako prenosi srpski Kurir, samo dva dana prije nego su se dva premlada života ugasila, Ksenija je dala svoj posljednji intervju u emisiji "Ništa za sakriti", a u jednom trenutku u studio je ušao Filip s cvijećem te ju poljubio, a zatim otišao.

Ipak, na videu se može vidjeti i kako u jednom trenutku Filip kao da gura Kseniju nazad na stolac, što i nije romantični čin.

Ksenija je prije toga istaknula kako je i dalje u vezi s njim, no neki tvrde kako ga je već neko vrijeme planirala ostaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEUGODNA SITUACIJA

Anamarija za RTL.hr o velikoj svađi i neobičnom trenutku s Karmelom u 'Superparu': 'Ja sam je gledala u čudu'

48 sati kasnije, ništa od toga više nije bilo važno...

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba