Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'VELIKI KRUG MALIH LJUDI'

Srpski mediji uvjereni da se Severina i Igor razvode te da je u pitanju treća osoba

Iako par o razvodu ništa nije govorio, već su duže vremena razdvojeni, a nisu si međusobno ni čestitali petu godišnjicu braka.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 27.9.2020. u 11:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U posljednjih se nekoliko dana u srpskim medijima ponajviše piše o razvodu Severine i Igora Kojića. Iako par o razvodu ništa nije govorio, već su duže vremena razdvojeni, a nisu si međusobno ni čestitali petu godišnjicu braka.

>> Severina ignorirala petu godišnjicu braka, no objavu na Instagramu posvetila je nekom drugom

Ako je vjerovati srpskim medijima, razlog navodnog razvoda Severine i Igora je taj što se pjevačica pomirila sa svojim dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem koji se već u samom početku protivio vezi Igora i Severine. 

Seve je navodno zbog Igora dala otkaz Petroviću iako su vrlo uspješno surađivali pa je sada, kako se čini, odlučila popraviti tu pogrešku.

Srpski Story tvrdi da je Igora razbjesnila Severinina objava na Instagramu na kojoj se nalazi i Petrović, a u čijem opisu stoji 'mali krug velikih ljudi'.

Navodno je Igor ispod te fotke napisao sljedeći komentar koji je Severina nedugo nakon izbrisala: "Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
legendarni hitovi

Sjećate li se domaće teen zvijezde? Zasićena uspjeha, glazbe i publike, posvetila se nekom sasvim drugom životu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba