Play ponuda
Play ponuda
najstariji otac na svijetu

Srušio vlastiti rekord i dobio sina u 96. godini!

Indijac Ramajit Raghav ponosno ističe da je do prije deset godina živio u celibatu. Prvo dijete dobio je s 94 godine, a žena mu je prije desetak dana rodila drugo.

shimmer fallback
RTL/ 17.10.2012. u 8:26
Play ponuda

Indijac RamajitRaghav u 94. je godini dobio svoje prvo dijete i tako postao najstariji otac na svijetu. Dvije godine kasnije srušio je vlastiti rekord, naime njegova 52-godišnja žena prije desetak dana rodila je drugog sina.

"Kada smo počeli živjeti zajedno, shvatili smo da želimo proširiti obitelj i htjeli smo dva sina. Uz božju milost, naša želja je ispunjena", rekao je Ramajit.

Osim što za sebe tvrdi da je najstariji otac na svijetu, Ramajit ponosno ističe da je do prije deset godina živio u celibatu. A u čemu je tajna ovog vitalnog djedice? Svaki dan se budi u pet sati te odlazi raditi u polje. Popodne se obavezno odmori sat-dva, a na spavanje ide prije osam navečer. Uz to, Ramajit je i strogi vegetarijanac.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
intenzivna potraga

Novi detalji izlaze u javnost: Torbica Marijane Seifert pronađena jučer oko 5.30. Tri sata kasnije, suprug je prijavio nestanak

Play ponuda

Više s weba