Ostalo

Stanari se bore za 'zlatne propusnice'

U kući je sedam parova, jedan više nego što je potrebno. Ono što nijedan stanar te nijedan par ne zna jest da nitko od njih još zapravo nema status 'pravog stanara', nego ga moraju izboriti

Tabloid.hr
30.01.2018 11:45

Osim što je Big Brother, u prvoj emisiji uživo, stanarkama Big Brother kuće otkrio da imaju zadatak otkriti koja tajna pripada kojem muškom stanaru, sada je parovima dao još jedan tjedni zadatak - 'zlatne propusnice'.

U kući je sedam parova, jedan više nego što je potrebno. Ono što nijedan stanar te nijedan par ne zna jest da nitko od njih još zapravo nema status pravog stanara, nego će ga svaki par morati morati zaraditi.

Sedam parova ovaj se tjedan bori za šest, odnosno 12 mjesta u kući. Jedan će par na kraju tjedna ostati bez statusa pravih stanara. Jedini način da se svaki par spasi od napuštanja kuće je da osvoji jednu od šestZLATNIH PROPUSNICA.

Da bi par osvojio zlatnu propusnicu, morat će osvojiti jednu odšest titula:

- NAJDUHOVITIJI PAR

- NAJVEĆI ZAVODNICI

- NAJVEĆI PROVOKATORI

- NAJVEĆE TRAČARE

- NAJVEĆI SPLETKAROŠI

- NAJVEĆE SVAĐALICE

Prvi su propusnicu mogli odabrati 'baksuz par' Orkyx i Ana, koji su se odlučili za 'najduhovitiji par'.

Svaki se par bori za jednu zlatnu propusnicu. Ne može se dogoditi da se članovi jednog para bore za različite propusnice! Svaki par može osvojiti samo jednu zlatnu propusnicu i kad je osvoji,ona se povlači iz igre.

Ono što stanari ne znaju jest da će se svi parovi moći boriti za tih šest propustinica i ako su dva para uzela istu propustnicu, Big Brother ćedodijeliti onome tko bude bolji u svojoj ulozi. Par koji u tom trenutku ne dobije propusnicu koju si je odabrao, morat će odabrati drugu, ali će imati i manje vremena za izvršiti zadatak.

Big Brother će u idućoj emisiji uživo, ove nedjelje, službeno objaviti koji je par osvojio koju propusnicu, bez obzira kada ju je osvojio. Do tada to ostaje tajna za ostale parove.