Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
predsjednica kao inspiracija

Stand up komičarka o svom uspjehu karijere - 'Kolinda' showu

Još se ne stišavaju reakcije s prve ženske hrvatske inauguracije. Kolinda mnogima služi kao inspiracija, pa tako i Marijani Perinić, stand up komičarki čija je imitacija izabrane predsjednice preplavila društvene mreže.

RTL/ 18.2.2015. u 18:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Hvala Vam Hrvatice i Hrvati u domovini i svijetu. I sve hrvatske državljanke i državljani, visoki uzvanici i dragi prijatelji”, riječi su to koje je stand up komičarka Marijana Perinić ‘ukrala’ od novoizabrane predsjednice Grabar-Kitarović i oponašajući je, nasmijala javnost.

Marijana već tri godine uporno organizira i vodi stand up comedy show, no u jednoj noći sve je stiglo na naplatu. I to kada je imitirala hrvatsku predsjednicu.

“Pisala sam uvodni tekst za treći rođendan svog stand up showa o muško ženskim odnosima ‘Štiklom u dupe’. U jednom sam trenutku počela samo ponavljati za njom, tad sam shvatila da imamo iste obline, crte lista. Žao mi je samo što nisam i dalje plavuša, onda mi ne bi trebala ni perika. Uz sve, imamo i nekih glasovnih sličnosti”, prokomentirala je.  

Marijanin inauguralni govor već je postao Youtube hit, kojem se u samo dva dana nasmijalo gotovo 190 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Stvarno sam uživala, ja se toplo nadam da je naša predsjednica to pogledala i da se toplo nasmijala”, rekla je Marijana.

Marijana se potrudila skinuti pokrete, ali i boju glasa nove stanarke predjedničkih dvora.

Upravo se čita

Image
'BRAK NA PRVU'

NE MOŽE BEZ SVAĐE: Olivera Matijević vrijeđala mladoženjinu kumu na vjenčanju, pale su teške riječi

“Ona puno priča. Ne priča kao da je iz Rijeke, vidi se da je dugo živjela u dijaspori i čak mi malo na slavonski zateže. Ima malo viši glas od mene, a u njenom je govoru uvijek prisutan entuzijazam. No, ima tu puno prostora za igru”, kaže Perinić.

I dok Marijana nikoga nije htjela uvrijediti, nego samo malo oraspoložiti, zbog ženske je solidarnosti premijeru ipak morala očitati bukvicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Zoki, znam da ti je smoki. Ali daj budi muško i nazovi”, izrecitirala je za mikrofonom.

“Nije u redu da je čovjek ni dan danas nije nazvao. Ako je nazvao, onda Zoki, hvala što si nazvao”, zaključila je komičarka. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedan od najboljih

Ante Vrban za novi projekt dobit će međunarodnu nagradu: "Ovo je najljepši 'public interior' u Europi"

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba