Ostalo

Stigla je i potvrda. Stiže 25. nastavak Jamesa Bonda. Snimat će se u Dubrovniku?

James Bond ponovno će biti u akciji pokraj 2019. To je prvi put da je stigla službena potvrda o snimanju novog akcijskog filma koji bi se trebao snimati i u Hrvatskoj

Tabloid.hr - Hina
31.07.2017 10:20

Slavni agent britanske tajne službe James Bond ponovno će biti u kinima pokraj 2019., objavljeno je na službenoj internetskoj stranicifranšize filma.

Sljedeći film o Bondu bit će prikazan 8. studenoga 2019. u Sjedinjenim Državama, nakon "tradicionalnog ranijeg prikazivanja u Velikoj Britaniji i ostatku svijeta", kaže se u kratkoj izjavi na službenoj stranici posvećenoj agentu 007.

Bit će to 25. nastavak u seriji filmova o Jamesu Bondu.

Na stranici se takođernavode pisci scenarija Neal Purvis i Robert Wade i producenti Michael g. Wilson i Barbara Broccoli no ne kaže se tko će igrati slavnogagenta.

Dodatni detalji u pogledu distribucije, uključujući datume međunarodnih prikazivanja, izbora glumca i redatelja, bit će kasnije objavljeni", rečeno je na stranici.

Pokrenula su se nagađanja hoće li Daniel Craig nastaviti s ulogom agenta 007 već 2015., kad je prikazan zadnji nastavak franšize. Craig je već nekoliko puta rekao da je "završio" s ulogom i da hoće krenuti dalje.

Nedavna izvješćameđutim pokazuju da će Craig i dalje biti Bond. Njegov povratak je "gotova stvar" piše New York Times.

Nakon najave filma, korisnici Facebooka iznijeli su vlastite ideje. "Ovaj put molim vas dajte nam ženskog Bonda", napisao jekorisnik u povodu najavefilma. "Kao Doctor Who", dodaje korisnik.

Idris Elba

Nagađalo se i da kako bi novi James Bond mogao biti i slavni britanaski glumacIdris Elba, ali i crvenokosiDamian Lewis. Tko će na kraju zaigrati u 25. nastavku ostaje nam tek vidjeti.

A ako je suditi po najavama, novi James Bond šetat će dubrovačkim ulicama. Naime, još prije nekoliko mjeseciAndroVlahušić, otkrio je da Dubrovnik pregovara oko snimanja filma o tajnomagentu 007.

" Trebali bi nastaviti suradnju s Disneyem i Star Warsom, a James Bond je u visokoj fazi pregovora", rekao je Vlahušić zaDubrovački dnevnik tada.

Sada ibritanski tabloid Mirror javlj kako će se novi film o najpoznatijem tajnom agentu James Bondu, koji nosi radni naziv 'Shatterhand', snimat uDubrovniku,

Film, u kojem bi se tajni agent trebao boriti protiv slijepog negativca baziran je na trileru "Never Dream Of Dying" autoraRaymonda Bensonaiz 1999. godine.

Osim u Dubrovniku trebao bi se snimati u Japanu i Francuskoj.