Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nana nadarević

STIGLA PRINOVA! Kći pokojnog Mustafe Nadarevića rodila djevojčicu i dala joj neobično ime

Nana Nadarević i njezin dugogodišnji partner Silvije pleština ostvarili su se u ulozi roditelja, a na svijet je stigla preslatka djevojčica

Image
Foto: privatni album
T.M. / 20.10.2022. u 9:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Influencerica Nana Nadarević, javnosti najpoznatija kao kći pokojnog legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, rodila je prvo dijete! Sretnu vijest ponosna majka objavila je na društvenim mrežama, a otkrila je i spol bebe. Nana i njezin dugogodišnji partner Silvije Pleština dobili su djevojčicu kojoj su odlučili dati neobično ime - Rumi.

"Novi član stigao je u naš klan. Dobrodošla Rumi", napisala je Nana u opisu fotografije na kojoj pozira s djetetom i partnerom. Obožavatelji i prijatelji objavu su zatrpali čestitkama te ponosnim roditeljima poručili da ih čeka najljepše razdoblje u životu. Također, mnogi su primijetili da njezina kći nalikuje na ujaka Ašu, Nanina brata, a ona je šaljivo odgovorila da je to zato što su oboje ćelavi.

Inače, Nana proteklih devet mjeseci nije otkrivala nikakve detalje koje su povezane s trudnoćom. Nakon što je objavila da s dugogodišnjim partnerom čeka bebu - samo je napisala: 'Jedino što namjeravam otkriti o ovoj trudnoći je identitet oca, milijunaša'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA O KOJOJ BRUJI HRVATSKA

Tko je fatalna Silvia Dvornik? Družila se s Pecinom suprugom Irenom, iza sebe ima brak i gradi glazbenu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba