Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SKUPI SPORT

Sting u Zagrebu samo za fanove dubljeg džepa

Opća kriza i nezainteresirani sponzori rezultirali su skupim ulaznicama za Stingov zagrebački koncert na kojem će izvoditi pjesme iz razdoblja Elizabete I.

Image

sting sting

D.K./ 11.12.2008. u 10:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Neugodno iznenađenje dočekalo je poklonike Stinga, koji će uz Edina Karamazova nastupiti 11. veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ulaznice, naime, koštaju 500, 600 i 700 kuna, dakle, više nego za bilo koju glazbenu zvijezdu koja je u posljednje vrijeme nastupala na našim prostorima.

"Svjesni smo da će takve cijene velikom broju ljudi onemogućiti dolazak na koncert, ali nismo imali izbora. Naime, jedna od opcija je bila vezivanje uz jakog sponzora, što, nažalost, nismo uspjeli realizirati zbog općenite krize, kraja fiskalne godine i drugih razloga, tako da nismo imali drugog izbora, osim da formiramo cijene po tržišnim uvjetima koji su takvi kakvi jesu. Međutim, već je rezervirano 500 ulaznica, dosta je upita došlo iz inozemstva, a postoji i mogućnost da s njima dođe zbor", prenosi Jutarnji list izjavu Tomislava Kašljevića iz tvrtke Haarlem koja je suorganizator koncerta.

Edin Karamazov i Sting u Zagreb stižu u sklopu turneje "Songs From the Labyrinth" kojom promoviraju istoimeni album klasične glazbe. Stingu je ovo prvi koncert u Zagrebu, a dosad je dvaput oduševio fanove u pulskoj Areni.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Miljenik žena

Ivan iz Pravila igre: 'Ukrao sam roditeljima auto i otputovao k curi u drugi grad'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba