Ostalo

Stižu blagdani, a i želje za poklone: Istražili smo što ispod bora stavljaju i očekuju poznati

Može Mariah Carey pjevati koliko hoće, ali za Božić se ipak svi vole iznenaditi opipljivom daru ispod bora

Marijana Čikić
25.11.2016 18:28

Imate li i vi one neke osobe u životu za koje se pošteno pomučite pronaći božićni dar? Možda bismo svi zajedno ove godine trebali stati na loptu i shvatiti da je bit Božića puno više od onoga što dobijemo ispod bora.

Može Mariah Carey pjevati koliko hoće, ali za Božić se ipak svi vole iznenaditi opipljivom daru ispod bora. Ma koliko šutjeli o tome. Sa svojim željama su skromni I oprezni, ali kad su bližnji u pitanja, sve to pada u vodu.

"Koliko god darovi nisu važni, važni su ja bih htjela naravno kupiti najljepše darove za moje najbliže, baš ono što si žele a za to bih ipak trebala zarađivat puno više", ističe Maja Vučić .

"Ma kupim naravno, ali na način da zapravo osluškujem što im treba nekako mi je to ok jer na taj način pokazujete koliko vam je stalo do nekoga", poručuje Renata Sopek.

Čarape i gaće nisu baš neki hit. Ili možda ipak jesu?

"To može može bokse, može puno gaćica zato što ih ostavljan okolo po kućama. Ups, fak sad će to sve ispast bezveze", govori Luka Nižetić .

"Svaki poklon bitno je da je lijepa namjera da je dobra čak i te gaće koje nisu neka moja kolekcija top topova nađu neku prigodu kad stvarno dobro dođu i bitno da kupujemo stvari od srca", tvrdi Ivan Vukušić .

Takve uvijek najviše vesele, pa makar bile malene I jeftine.

"Stvarno su neke druge stvari važnije, kad si mlađi možda toga nisi svjestan ali dobro neću sad reć koliko imam godina ali sa svojih 18 ali kao vrijeme više prolazi i kako imaš malo vremena malo viđaš drage ljude nekako sad si svjetsan da je to nešto najvažnije", ističe Sopek.

"Nama je stavrno, možda zvuči ofucano, nama je stvarno dar kad su blagdani i kad smo mi svi zajedno i nitko od nas zapravio ništa ne treba", ističe Nižetić.

Debeli djedica je dobar i jak, ali nije svemoguć. Darove će vam možda i donijeti, ali za ono važnije ćete se ipak morati pobrinuti sami.