Play ponuda
Play ponuda
najavljuje spektakl

Što Luka Nižetić i Sam Smith imaju zajedničko?

Luka za nastup na Dori priprema pravi glazbeno - scenski spektakl

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 5.2.2019. u 10:16
Play ponuda

Dora 2019. počinje za nešto više od tjedan dana, a na nju se ponovno vraća Luka Nižetić s pjesmom neobičnog naziva "Brutalero"

'Radi se o singlu koji je potpuno drugačiji od svega što sam dosad snimio. Pjesma, za koju glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, puna je lude plesne energije, podebljana modernim beatovima, napisana jezikom koji ne pripada nijednom govornom području. Autor teksta Mario Mihaljević vrlo se inteligentno  poigrao asocijacijama i riječima koje ništa ne znače, a zapravo je sve vrlo razumljivo. Upravo ćemo prepustiti publici da je "prevedu" na svoj način kako je čuju i osjećaju', o samoj pjesmi govori splitski glazbenik.


Oni koji su je imali prilike čuti tvrde da se radi o vrlo catchy pjesmi koja osvaja na prvu. Kako i sam najavljuje, Luka za nastup na Dori priprema pravi glazbeno - scenski spektakl koji će se naslanjati na pop art estetiku.

Za cjelokupni koncept nastupa i koreografiju zadužena je Larisa Lipovac, Aleksandar Rapaić radi prateće animacije, dok modni dvojac Elfs priprema posebno osmišljen outfit.

Luki će se na pozornici u Opatiji pridružiti i dvije sjajne plesačice, Mirna Gaberšnik i Petra Hajduk koja je u posljednje vrijeme angažirana van granica gdje ju možemo gledati u novom spotu Sama Smitha za pjesmu "Dancing With A Stranger"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: YouTube
Image
YouTube

Youtube

Prema svemu sudeći, od Luke u Opatiji sljedećeg vikenda možemo očekivati nastup vrlo visokog estetsko - produkcijskog nivoa!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OTVORENO PROGOVORILA

VIDEOINTERVJU Influencerica Lara Iličin za RTL.hr o borbi s anoreksijom i bulimijom

Play ponuda

Više s weba