Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
skrivene karakteristike

Što poznati i slavni skrivaju iza svojih autograma?

Naš rukopis itekako otkriva duboko skrivene karakterne osobine, pa je idealan za - razotkrivanje zvijezda. Uz pomoć stručnjaka istražujemo što poznati poput Gorana Ivaniševića i Janice Kostelić skrivaju iza svojih autograma!

RTL/ 10.10.2013. u 18:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Slova nagnuta ulijevo, kao pokazatelj velikih emocija ili pak u desno, kao znak da je riječ o zatvorenoj osobi. Uspravna odaju osobu koja je realna, čvrsto na zemlji, a takvima najčešće pišu muškarci. Rukopis kao osobni pečat. Potpis označava lice. Sportaša, umjenika ili, pak, ubojice.

"On je možda najprecizniji prikaz onoga što mi zapravo jesmo", izjavila je Egli Ilić, stručnjak za analizu rukopisa.

Iz potpisa Gorana Ivaniševića, kazala je, vidi se je tenisač sklon temperamentnom ponašanju te da je vrlo talentiran.

Slične poteze vuče Janica. Sportska crta karaktera prepoznata je iz crte na papiru.   

Naša sklonost analizi ne da nam da se zaustavimo. Jedan od najvećih mirotvoraca među glazbenicima - John Lennon čiji potpis otkriva da je predvodnik Beatlesa bio vrlo intuitivna osoba.

Štošta se može vidjeti iz potpisa nekadašnjeg kralja popa. Od početnog smirene osobe do potpuno rastresene zvijezde pred kraj života. Njegov potpis govori da je bio sklon samokažnjavanju. Kraljica popa Madonna, s druge strane, ima potpuno drukčiji karakter.

Slova jednog muškarca naginjala su ulijevo. Na prvu, reklo bi se topao i osjećajan. Kakva varka... Jack Trbosjek, čudovište iz 19. stoljeća koje je London učinilo mjestom strave i užasa.

Drugi put kada se potpišete zapamtite: Dali ste puno više od slova na papiru. Karakter ocrtan u nekoliko linija - vašeg života.

Više pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VELIKI POTHVAT

Školarka sama oplovila svijet

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba