Ostalo

Što su zaljubljeni diljem svijeta radili za Valentinovo?

Zaljubljeni parovi diljem svijeta iskoristili su Valentinovo kako bi svojim boljim polovicama pokazali koliko ih vole. Mašta je radila punom parom, a kako je izgledala proslava Dana zaljubljenih u svijetu, pogledajte u našem članku!

S.M.
14.02.2012 17:21

Iranska mladež čak i pod prijetnjom sankcija, poput svojih zapadnjačkih kolega, razmijenjuje čokolade i cvijeće na Valentinovo . Unatoč vladinoj odluci da zabrani poklone za Dan zaljubljenih kako bi spriječili širenje zapadnjačke kulture, ljubav je još uvijek u zraku u ovoj islamskoj zemlji.

A ljubav je doslovno bila u zraku i u Australiji gdje se jedan par odlučio popeti na 134 metara visoki most u Sydneyju kako bi se tamo vjenčali.

Cameron MyCloughan i Katrina Aplitt zaručili su se na krstarenju 17 mjeseci ranije, a na natjecanju su osvojili vjenčanje iz snova - uploviti u bračnu luku na vrhu mosta na najromantičniji dan u godini.

Na Filipinima su policajci uzeli mali predah od svojih uobičajenih dužnosti kako bi sudjelovali na masovnom vjenčanju na Valentinovo .

Deseci mladoženja obukli su svoje uniforme, a mladenke su se odlučile za jednostavne bijele haljine. Policajci su istodobno razmijenili zavjete pred oltarom crkve unutar policijskog središta u Manilli.

A ultimativna ljubavna priča dolazi iz Brodskog Varoša. Tinejdžerski se bračni par sastao nakon što se više od četrdeset godina nisu ni vidjeli ni čuli. Za sve je zaslužna roda Malena, koja o ljubavi i vjernosti zna sve , jer svakog proljeća čeka svog Klepetana.

Vezani članak :