Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GDJE JE GRANICA

Što su žene spremne učiniti za ljepotu?

Pitanje je koliko su daleko žene spremne ići i kakav je njihov ideal ljepote. Maria u najmanju ruku izgleda neobično, a mnogi bi rekli da je zapravo zastrašujuća.

rtl.hr/ 8.8.2011. u 18:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najpoznatija meksička vampirica je presretna jer je silnim piercingima, tetovažama i umecima postala najsličnija onome što je oduvijek željela biti. Od njenog pogleda nitko ne može ostati ravnodušan jer je Maria odlučila izgledati šokantno i nema dijela tijela kojim ne šokira. Ali ispod rogova, vampirskih zubi i tetovaža po cijelom tijelu, skriva se osjećajna duša koja je samo željela izgledati poput vampirice.

U mladosti je bila izložena obiteljskom nasilju i tada se odlučila na drastičnu transformaciju tijela. Inače snima svoj video blog, koji je jako gledan u Meksiku, ali i diljem svijeta. Ljudi se dive ženi koja je implantante stavila bez anestezije i ne srami se bilo čega vezanog uz svoj izgled.

Vampirica je obiteljska žena s četvero djece i vrlo tolerantanim suprugom, koji se svakoga jutra budi pored nje. Njeno primarno zanimanje joj je tatoo majstor, a sa kćeri izrađuje umjetničke predmete, koji nemaju problema s promocijom.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba