Play ponuda
Play ponuda
ARIJANA PODGAJSKI

Stranci oduševljeni našom misicom: 'Jaka kandidatkinja, najljepša koju ste dosad slali...'

Ako je suditi po komentarima, Arijanu Podgajski na svjetskom izboru čeka dobar plasman. Kroz godine se po tom pitanju baš i nismo iskazali, a sada priliku ima ova studentica iz Krapine

Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Antonija Šipušić/ 25.5.2022. u 10:30
Play ponuda

Nižu se reakcija na hrvatsku predstavnicu, odnosno Miss Universe Hrvatske 2022. godine Arijanu Podgajski, devetnaestogodišnju studenticu iz Krapine. Iako je do posljednjeg trenutka dvojila hoće li se uopće prijaviti za izbor ljepote, prelomila je i - naravno, nije požalilila. Čini se da su i stranci oduševljeni našom Arijanom - na društvenim mrežama pišu kako je ona "dosad najljepša predstavnica koju su Hrvati slali na izbor", a čestitke joj pristižu sa svih strana svijeta. Ponajviše u komentarima ispod njezinih fotografija na društvenim mrežama.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/636d8454-dbff-11ec-85c1-3a78a44a8774/original

Izvor: Instagram

"Obožavam ju, izgleda tako svježe", "predivna", "najslađa", komentiraju stranci o našoj Arijani. U proteklih dvadesetak godina samo je nekoliko djevojaka ušlo u Top 20 najljepših na izboru za Miss Universe, a prošlogodišnja predstavnica Ora Ivanišević ostala je bez plasmana. Arijani je u ponedjeljak na izboru u Zagrebu predala krunu, a za RTL.hr nova misica otkrila je zašto se odlučila prijaviti na izbor.

"Na izbor sam se prijavila jer mi je to bio san odmalena. Prvo sam mislila da sam možda preniska, no ipak sam se odlučila prijaviti jer sam smatrala da je upravo sada taj trenutak i drago mi je što jesam. Željela sam neka nova iskustva i prijateljstva", rekla je. Rivalstva između djevojaka, rekla nam je, nije bilo, a najveća podrška joj je njezina majka koja ju je cijelo vrijeme bodrila u publici.

"Bila je sjajna atmosfera među svim natjecateljicama, tako da mislim da rivalstva nije bilo, barem ga ja nisam primijetila ni tijekom priprema, a niti za vrijeme samog izbora. Bile smo jedne uz drugu u svim trenucima i pomagale si", rekla je.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba