Play ponuda
Play ponuda
the bucket list family

Student prodao Snapchatu aplikaciju, zaradio milijune i odveo obitelj na vječnu pustolovinu

Skromni student je preko noći postao milijunaš. No umjesto da si priušti luksuze, on je spremio milijune sa strane, prodao svu imovinu i odveo obitelj na plut oko svijeta

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 2.7.2016. u 16:35
Play ponuda

Garrett Gee je prodao svoj startup Snapchatu i u sekundi zauvijek promijenio život. Naime, Garrett je tada bio student i kapetan nogometne momčadi na Sveučilištu  Brigham Young. Žena mu je bila pred porodom, a on je svoju aplikaciju Scan prodao popularnom Snapchatu za vrtoglava 54 milijuna dolara. 

"Gledao sam na bankovni račun. Onda bih skrenuo pogled. Onda bi opet pogledao brojke na računu da se ponono uvjerim da su stvarne. Uzeo sam screenshot svog računa. Ok, uzeo sam ih sedam. I nisam to pokazao svojoj ženi. Upravo smo čekali drugo dijete. Čekao sam dok joj nisu počeli trudovi i onda sam joj pokazao brojke na bankovnom računu", prisjeća se danas 26-godišnji 2013. godine. 

Umjesto da si kupe kuću i automobil, Garret i Jessica su odlučili da im uopće ne trebaju materijalne stvari, nego da žele proputovati i upoznati cijeli svijet. Stoga, mladi bračni par s dvoje male djece uputio se na pustolovninu života. Novac zarađen aplikacijom ostavili su na računu, a zasad putovanja financiraju sredstvima koje su dobili prodajom svega što su posjedovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Gee obitelj vodi Instagram i blog o svojim putovanima i iskustvima. I uistinu izgledaju kao jedna vrlo sretna obitelj bez svakodnevnih stresova modernih obitelji. 

"Putovat ćemo dok ne potrošimo sve novce. Vidjet ćemo koliko će trajati. Otvoren sam za netipične načine učenja i zato mi je ovo sjajno iskustvo da učim", kazao je mladi programer. Dodao je kako bi mogao cijeli život živjeti seleći se s lokacije na lokaciju, naglašavajući kako uistinu sada ima financijske mogućnosti da to ostvari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba