Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TOP ILI FLOP?

Štuke u šlagu: Isprobali smo recept Josipe Lisac koji je podignuo veliku prašinu

Štuka je završila u najboljim rukama - kod Chefa Branka Ognjenovića.

Image
Foto: RTL Exkluziv
RTL Exkluziv/ 16.1.2021. u 18:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Štuka u šlagu spustila se u studio RTL Direkta kao mali zeleni na Zemlju.

Nije trebalo puno vremena da gostovanje Josipe Lisac postane viralno. No, takav jedan dragulj nije smio ostati samo na tome. Mi smo taj famozni recept štuke u šlagu odlučili isprobati! No, već smo se na prvom koraku spotaknuli! U hrvatskim ribarnicama - štuka nije čest gost. I zato smo se dali u potragu koja je završila u ribnjacima Crna mlaka kod Jastrebarskog.

Štuka je završila u najboljim rukama - kod Chefa Branka Ognjenovića kojeg smo odmah upitali zašto je do te riječne ribe tako teško doći.

"Štuka ima jako puno kostiju, ima jako, jako puno sitnih kostiju, i treba ju znati jesti. Treba ju znati pripremiti, ima s njom posla. Štuka najčešće završava kod ribića. Na tržnicama se rijetko može naći, dok u francusku kad odete u Parizu na tržnicu, vas zaboli glava od primjeraka kakvih ima."

Dakle, Josipa Lisac je i u kulinarstvu ispred svojeg vremena. "Ona je to sigurno negdje jela, netko je to za nju negdje radio", otkriva Branko.

I to vrlo vjerojatno u Francuskoj. I iako bi Branko štuku sa šlagom pripremio malo drukčije, mi smo odlučili slijediti Josipin recept.

Kako je to ispalo, saznajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba