Ostalo

Suicidal ima novi singl: 'Potaknuta negativama kojima nas hrane, nastala je 'Nada''

Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal, objavio je novi promo singl pod nazivom 'Nada' koji je nastao u suradnji sa Željkom Banićem Banetom iz Songkillersa

Tabloid.hr
24.03.2017 13:36

'Nada' je treći najavni singl s nadolazećeg albuma kojeg Suicidal , zagrebački reper i producent, priprema nakon duže glazbene pauze.

Veliki doprinos pjesmi dao je i Bane , veliki umjetnik i čovjek čiji rad Suicidal prati od malih nogu. Suradnja s njim velika mu je čast, a za singl će uskoro predstaviti i spot!

Spojivši soul i hip hop negativu su pretvorili u pozitivu i nastala je Nada - "potaknuta svim lošim mislima kojima nas u posljednje vrijeme "hrane" sa svih strana", rekao je Matej.

Pjesma se temelji se na introspektivnom i pozitivnom tekstu kojim se želi prenijeti poruka da uvijek postoje stvari kojima se svi trebaju veseliti i nadati, vjerovati u njih i slušati svoje srce, poručuje Suicidal.

Za tekst i glazbu su zaslužni Matej Dučkić i Željko Banić Bane , dok im se u glazbi pridružuje i Radovan Stepanov . Na aranžmanu je radio Matko Šašek Koolade .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.