Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pokorio sabornike

Sulejman ispraznio Hrvatski sabor

Je li Hurem zla ili ne, te je li takva idealna za Sulejmana? To su pitanja koja, čini se, jako zanimaju ne samo gledatelje diljem zemlje, već i saborske zastupnike od kojih većina ne propušta niti jednu epizodu. Navodno je u sabornici najmanja popunjenost baš u vrijeme reprize.

RTL/ 26.10.2012. u 17:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sulejman se vratio. Ali ovaj je put odlučio biti civiliziraniji, jer sad Hrvatsku pokorava civiliziranije preko ekrana i preko zakonodavne vlasti, jer Sabor obožava Sulejmana.

"Vidim da je to opća pojava od, kako se to nekad govorilo, od Triglava pa do Đevđelije. Svi to gledaju", izjavio je Milorad Pupovac.

"Nisam ništa polovio osim da je taj Sulejman bio neka izgleda velika ljubavna faca", rekao je ZlatkoKomadina. I to takva da se anegdota o njemu našla i u sabornoj raspravi.

"Dakle, Sulejman gleda kartu Hrvatske koju želi osvojiti, a na njoj piše da imamo više od tristo tisuća nezaposlenih i koliki je ukupni dug pa kaže: 'Ibrahime, zaustavljaj vojsku, jer tko ovo osvoji taj je u ogromnim problemima'", rekao je ZoranVinković.

Ali nije svima drago što se lik iz serije, gledali je oni ili ne, tako zdušno spominje u hramu hrvatske demokracije. "Da takve jednostavno ignoriraju, vidjeli biste da na sljedećoj sjednici više ne bi bilo ni poskočica ni doskočica", smatra IngridAntičevićMarinović.

A Hurem je navodno ta za koju se kolege HDZ-ovci Kalmeta i Šeks ne mogu dogovoriti je li dobra ili loša. Druge zastupnike uglavnom, kad stignu pogledati ono o čemu svi kolege govore, više od Hurem zanima harem.

"Nažalost nemam previše vremena za tu vrstu užitaka, ali obzirom na ono malo što sam vidio je vješto napravljena i sugestivna i da estetizira jedno historijsko razdoblje, u to nema sumnje", smatra Pupovac. Toliko da oko 13 sati neki zastupnici trče pred televizor u klubovima da bi gledali reprizu, a epizode međusobno prepričavaju. Ali kad se upale kamere, bolje je reći da nemaju pojma o čemu to većina kolega raspreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba