Play ponuda
Play ponuda
hoće li uspjeti?

Hoće li u 'Superljudima' srušiti svjetski rekord?

U provoj polufinalnoj emisiji bit će pravo muško polufinale, šest muškaraca pokušat će osvojiti žiri još težim zadacima nego što su ih imali u prvim emisijama

Image
Tabloid.hr/ 26.5.2017. u 12:34
Play ponuda

U prvim emisijama predstavili su sebe i pokazali svoju vještinu, ali kao polufinalisti „Superljudi“ dobili su uistinu težak zadatak – nadmašiti svoje briljantne izvedbe. Darko Đorđević, Luka Pirić, Tin Gal, Jovan Stević, Denis Hojnik i Jasmin Vujić odmjerit će snage u pravom muškom polufinalu u kojem će se dogoditi i svjetski rekord.

Nakon što je zapamtio 24 para blizanaca i njihov raspored sjedenja, Darko Đorđević će u polufinalu dobiti naizgled nemoguć zadatak. Naime, morat će zapamtiti 20 lubanja i na osnovu toga prepoznati kojoj djevojci odgovara koja replika lubanje. I neurokirurg, Vuk Aleksić, član žirija, zaključit će kako je riječ o zadatku koji ni on ne bi mogao riješiti mada se svakodnevno susreće s lubanjama.

Tin Gal uspio je pogoditi koju skladbu izvodi pijanist gledajući njegove kretnje po klaviru. U polufinalnoj emisiji zadatak ide na težu razinu pa će tako Tin morati pogoditi koja nota nedostaje u kojoj skladbi. Glazbeni zadatak najviše je zainteresirao Zrinka Tutića, koji smatra da je poznavanje glazbe do takvih detalja ravno savršenstvu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Jovan Stević, mladi matematičar morat će otvoriti tri sefa, a lozinka za sef je rješenje koje će dobiti u izrazito kompliciranim matematičkim radnjama. Svoju maestralnost dokazao je već u prvom nastupu, a u polufinalu će pokušati dokazati može li i bolje od toga.

Luka Pirić, mladi Riječanin obožava Rubikove kocke, a slaže ih kao od šale. Iako je svoj talent počeo razvijati relativno nedavno, Luka već sad uspije složiti kocku za samo devet sekundi, a nije mu problem ni složiti ih samo s jednom rukom. U polufinalu će se, pak, osim s Rubikovom kockom, morati boriti i s vodom, koja će puniti kabinu u kojoj će se Luka nalaziti.

Denis Hojnik je frizer koji je u svom prvom nastupu zapamtio po kojim se grifovima treba penjati zatvorenih očiju na umjetnoj stijeni. Njegova supermoć u novoj će emisiji biti da osim što će se po stijeni penjati vertikalno, morat će po njoj hodati i horizontalno te će tako neko vrijeme visjeti u zraku. Dodatno će adrenalin podići i činjenica da će Denis morati prijeći dužinu koja je inače dužina svjetskog rekorda. Hoće li uspjeti u tome?

Jasmin Vujić, zvan Kalkulator, obavlja matematičke radnje brže nego što ih članovi žirija uspijevaju utipkati u kalkulator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Svoju supermoć pokušat će dignuti na novu razinu, a hoće li mu to uspjeti, gledatelji mogu provjeriti večeras u 20 sati u prvoj polufinalnoj emisiji „Superljudi“ na RTL-u. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba