Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ćorićeva ljubavna idila

Supruga ga podržava i u najzahtjevnijim danima! Samozatajna profesorica moćna je žena, a svog Tomislava često savjetuje

Dubravka Sinčić Ćorić na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu redovita je profesorica, a uz tu instituciju veže i sudbonosno upoznavanje supruga Tomislava, današnjeg ministra gospodarstva i održivog razvoja

Image
Foto: Borna Filić/PIXSELL
RTL.HR/ 31.1.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ministar gospodarstva i održivog razvoja posljednjih je tjedana u nezahvalnih poziciji. Najavljuje poskupljenja struje i plina te promišlja o načinima na koje će ono biti što manje i time bezbolnije za građane. U svemu tome, sigurno mu savjetima pomaže i supruga Dubravka Sinčić Ćorić, profesorica na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Redovita profesorica na katedri za marketing jedna je od ključnih figura u životu i karijeri 42-godišnjeg ministra, koji je i sam svojedobno izjavio da većinu odluka donosi uz suprugu. 

Image
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Image
Borna Filić/PIXSELL

Foto: Borna Filip/PIXSELL

U braku niz sretnih godina

Tomislav Ćorić i Dubravka Sinčić Ćorić u braku su niz godina, a njihova romansa započela je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, na kojem su se upoznali i na kojem je, navodno, neko vrijeme Ćoriću buduća supruga predavala. Neki mediji navode da su se tako upoznali pa su ih uspoređivali s francuskim predsjedničkim parom, no, gospođa Ćorić od supruga je starija tek devet godina te su ranih 2000-ih oboje bili zaposleni na Ekonomskom fakultetu kao asistenti - Ćorić na Katedri za financije, a Sinčić Ćorić na Katedri za marketing. 

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Image
Srecko Niketic/PIXSELL

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

'Nisam za bacit!'

Možda je upravo Dubravka zaslužna i za njegovo promoviranje kampanje 'Nisam za bacit!', u kojoj je Ćorić zablistao proteklog ljeta, kada je, s nekoliko kilograma manje, u bijeloj majici zadobio simpatije nježnijeg dijela biračkog tijela. Slogan je to Ćorićevog gospodarstva, kojim se nastoji potaknuti ljude na recikliranje i zeleniji pristup životu. Upravo takvim načinom života nastoji živjeti i ministar, koji je shodno tome prilagodio i svoj životni stil. U svemu ga podržava i supruga, Dubravka Sinčić Ćorić poznata je kao moćna i inteligentna žena koja iz sjene savjetuje svog supruga. Iako se ne eksponira često, Ćorić na njezinu podršku uvijek može računati.

U javnosti se najčešće Ćorić i supruga pojavljuju na koncertima u Lisinskom, oboje vole i prate kulturna zbivanja, a može ih se sresti i u šetnji gradom. 

Image

Urbani hipster u slobodno vrijeme! Prepoznajte li ministra kad ne nosi odijelo?

Fotogalerija
Image

Urbani hipster u slobodno vrijeme! Prepoznajte li ministra kad ne nosi odijelo?

Fotogalerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba