Ostalo

Šuput: Možda sutra počnem voljeti žene

I dok Maja uređuje stan u kojem će početi živjeti s budućim suprugom, ekipa 'Exkluziva' provela je jedan dan sa pjevačicom

Julija Bačić
16.04.2018 10:17

Brzi tempo pjevačice Maje Šuput doista nije lako pratiti, ali njoj iznimno godi. A čini se i njezinu zaručniku Nenadu s kojim se,Exkluziv doznaje, uskoro sprema na zajednički život. I dok se novo ljubavno gnijezdo uređuje, ekipa RTL-ovog magazina je provela 24 sata s budućom gospođom Tatarinov..

Spremanje za koncert počinje puno prije koncerta, odnosno počinje logistikom, odnosno pripremom, odnosno pakiranjem, znači što sve trebam spakirati. Krećemo sa šminkom, frizurom, sve zavisi o tome gdje taj dan, odnosno u kojem gradu pjevamo. Ako je daleko od Zagreba moramo krenuti puno prije, znači moram imati puno prije tu frizuru i tu šminku, puno prije se spakirati, obaviti sve što trebam i zapravo onda se ravnati po tome idem li avionom, idem li autom, idem li kombijem, po tome ravnamo cijeli taj dnevni raspored. Zapravo ljudi misle da ja samo dođem i idem pjevat, a to uopće nije tako." rekla je Maja te dodala da dečke iz benda smatra svojom djecom.

Ipak, koliko god putovala, tremu nikad nema kaže.Ponosna je što na njezinim koncertima bude puno žena.

"Ja kad sam bila mala, ja sam prvo pogledala, uvijek kad je pjevačica izašla, što ona ima na sebi. Znači, možda ni prvih ono minutu nisam ni čula što ona priča nego sam gledala što je ona večeras obukla. I to mi je ostalo kao ono, to jednostavno moraš kada si pjevačica, to je užasno bitno da izgledaš dobro. Ne nužno da si polugola ili ne znam, ali da imaš nešto što druga osoba nema, znači da si ti ipak malo, da jednostavno se ističeš iz mase. S druge strane, ja obožavam bit kostimirana i imam Marka koji voli raditi kostime više no išta. On je mene postavio kao svoju malu barbiku i ja nikad ne pitam što ću imati na sebi, on jednostavno zna dvije, tri stvari koje ja ne podnosim, ali ja nikad ne pitam što ću ja imati na sebi. On meni doslovno pred nastup donese danas ćeš obući to i to i gotovo. Mi nemamo vremena razgovarati o tome, osim kad je spot ili nešto, kad su neke bitne stvari pa malo popričamo. Al eto on je meni jučer rekao ovako hm, dobro Split, nisi sto godina bila u bijelom, hm, okej, pazi samo kako ćeš navući onu čarapu", eto i tak. I onda prije nastupa ga nazovem i to je to, njemu super. Užasno mu je bitno da se ne udebljam recimo, da može i dalje oblačiti svoju barbiku po mjeri. Ako ga ja ne nazovem vječito obučem krivo nešto, zakopčam majicu naopačke, ne navučem nešto dobro, zapravim stavit remen. On je meni jučer rekao izađi na prvu pjesmu, obuci, kupio mi je tu bijelu jaknu, naravno da ju nisam obukla, tko bi se sjetio bijele jakne jer sam ja u bijeloj jakni došla, sad da ja izađem za dojam. Jer znaš, njemu je taj prvi dojam isto bitan, ali da je bio tu, on bi mi ju navukao na mene i skinuo nakon 3 minute, ali to di da se mi sjetimo, svatko u svom filmu. Ali ovaj, strahovito puno ulažemo u tu robu, kostime i tako dalje. Žao mi je što puno kolegica to ne radi, a ima ih par koje rade ili jedna.", govori Maja koja za sebe kaže kako nikako nema mira i da nikad ne bi mogla biti 2,3 dana u kući i odmara.

"Ili će me strefit neki infakrt od nespavanja ili ću vjerojatno ostat trudna. Kad ostanem trudna ću se fakat morat smirit i naučit ću kuhat kad ostanem trudna. To mi je plan kad ostajem trudna, kao što ću raditi u trudnoći, a ne mogu odmarat, ići ću na tečaj kuhanja. Naravno da želim obitelj, ne mora to nužno biti muž, žena, dvoje djece, pas, kuća u cvijeću i to. Mislim da mi je najbitnije zapravo dijete, ali ne mora nužno biti danas, ali da se desi danas bilo bi top. Znači jednostavno puštam da se te neke stvari samo dogode, ne forsiram, a ni ne kočim, baš ono, okej, ako saznam danas jeej!, ak saznam za 2 godine jej! Bitno je da saznam.", sigurna je Maja koja je godinama bila solo. Ipak početkom godine se zaručila.

"Što se tiče mog ljubavnog života, bila sam solo 5 godina, to je divno, divno je bit solo, samo putovanja, posao, izlasci, curke, ludilo. Dejtaš kad hoćeš, odeš na put s kim hoćeš, ne moraš mu se javiti više u ponedjeljak, to je super. Međutim, zaista je divno kad se zaljubiš i kad nađeš taj svoj neki duševni mir. To opet ima isto ono ljepote kao i single život, doć doma, zavuć se nekom u krevetić, zaspat mu na ramenu, ujutro reć daj mi doručak", to je predivno. Ja sam skrivala svoju vezu par mjeseci jer sam znala da ću imati najveći mir kad nitko neće znat, a znali su naravno naši prijatelji. Međutim, onda su me novinari nazvali i rekli su da su saznali, ja sam rekla okej, kad već idete s tom pričom van, dajte da vam dam bar dobre slike". ", kaže Maja.

"Nenad i ja smo vrlo, vrlo slične osobe, volimo iste stvari. Broj 1, ja sam najveći zaljubljenik u hotele, čovjek je hotelijer, mislim, nisam ga upoznala na misi u crkvi jer se to ne bude dogodilo. Volimo jest najviše na svijetu, znači najbitnije je da idemo u neki najbolji restoran i da jedemo. Volimo pit dobra crna vina, volimo putovati, bili bi na cesti, on isto samo da nije doma, mi samo da smo negdje, baš smo se našli. Ja jako volim frajere koji su spicanjeni, koji su jako uređeni, al to sam govorila od malena, ja volim košuljaše. To mi je jednostavno normalno, da miriši, da ima frizuru, da ima lijepe nokte, da je frajer koji drži do sebe jer je higijena pola zdravlja, ta ljepota mi je kao neka higijena i zdravlje, ne znam, jednostavno volim da frajer drži do sebe isto kao što žena drži do sebe, a on drži do sebe i jednostavno mi je to sjelo kako mi sve isto. Ne smeta mu čime se ja bavim, daje mi vjetar u leđa, podrška mi je, sve slobodne sate putujemo, znaš ono kad se nađeš s nekim, baš nam je jednostavno." govori Maja. Ipak, i dalje ima dozu 'opreza'.

"Nikad za nikog neću reći da je onaj pravi.Prvo te stvari si odmah urekneš i onda je najgore kad kažeš on mi je najbolje što mi se dogodilo", onda prekineš s tom osobom i onda ti novinari izvade baš tu rečenicu. Nikad ne znaš što će se desit sutra, možda ja sutra počnem voljeti žene, ne bu se dogodilo, ali kažem, dok ide ide. Bit ćemo zajedno dok nam je lijepo, ako će trajat još 20 godina super, ako će trajati još 2 dana super, ali ni jedan dan u kojem će meni bit loše, ja više neću ostat s njim niti s ikim drugim. Previše volim sebe da bi se maltretirala, a s druge strane, nemam ni djecu da se moram malo više žrtvovati, nemam ni pola stana s nekim. Ja sam samo s nekim zbog čiste ljubavi, ako to nemam, nemamo zašto bit skupa.", zaključila je Maja.