Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
UŠLA U FINALE

Susan Boyle opet oduševila nastupom

Gledatelji su Susan dali najviše glasova, a kladionice su već počele primati oklade za finale koje će se održati 30. svibnja.

Image

susan boyle susan

M.K.S./ 25.5.2009. u 8:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LONDON - Britanska pjevačka senzacija Susan Boyle još je jednom zadivila žiri i publiku u reality showu "Britain's Got Talent". Otpjevala je pjesmu "Memory" iz mjuzikla "Mačke", a suci i publika su se digli na noge tijekom izvedbe.

Gledatelji su je u telefonskom glasovanju ocijenili kao najbolju od osam natjecatelja pa Susan ulazi u finalnu večer koja će se održati u subotu, 30. svibnja.

Široko se smiješeći Susan je čak i zaplesala od oduševljenja nakon što je dobila najviše glasova. "Fantastično, apsolutno fantastično! Kakav pritisak, ja sam stvarno uživala ove večeri, izjavila je Boyle.

Njezin je nastup odmah stavljen na internet nakon što je pjesmu "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla "Jadnici" pogledalo oko 60 milijuna ljudi.

47-godišnja Boyle iz siromašnog dijela Škotske pjeva u crkvenom zboru i nedavno je priznala da se nikada nije poljubila. Na natjecanje se prijavila kako bi svojoj majci, koja je nedavno umrla, dokazala da i ona može nešto postići u životu. Ona je najmlađe od devetro braće i sestara, a kao dijete je imala poteškoća u učenju zbog čega je često bila predmet zlostavljanja i ismijavanja u školi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uspješni model

U koži od glave do pete: Nakon nedavne privatne drame, mlađahna supruga Borisa Novkovića zvijezda je modne kampanje

shimmer fallback
18. OŽUJKA U ARENI

Rammstein dolazi zapaliti Zagreb!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba