Ostalo

Suze i tračevi u HTZ-u

Vikend je započeo napeto i glazbeno - petnaest mladih pjevača svoje je karijere počelo u prvom live izdanju showa "Hrvatska traži zvijezdu", koji je, osim dobrom glazbom, obilovao i suzama! Pet izbačenih kandidata nije najbolje podnijelo tešku sudbinu, ali to ne znači da iza kulisa nije bilo dobre energije i vrućih tračeva.

RTL
24.04.2011 16:25

Očekivanja su opravdana! Jednoglasni je to zaključak nakon prve live emisije u najšarenijoj sezoni dosad. 15 glasova, 15 priča i ambicije koje ima dovoljno za izvoz doveli su do pravog spektakla, uz poneki neočekivani trenutak!

Natjecanje je već u prvoj emisiji napustilo pet kandidata. Samo nekoliko minuta prije pucali su od samopouzdanja, pa su krokodilske suze nakon emisije - posve razumljive.

Ova jedinstvena ekipa na kraju je uspješno odoljela svim mogućim iskušenjima. U dva tjedna napornih priprema svađa gotovo da i nije bilo, tek poneki manji ispad!

Eto, javnost se već počela okretati za našim kandidatima, a toga će, sudeći po ovoj prvoj emisiji, u budućnosti biti još više.