Play ponuda
Play ponuda
svaka čast

Svadbarskim sokakom Dejana Lovrena! Provjerite kako je nogometaš proveo proteklih mjesec dana

Poštovanje je iskazao i obitelji i prijatelju, a potom se odlučio napraviti nešto samo za svoju dušu

Image
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
B.M./ 6.6.2022. u 16:29
Play ponuda

Svadbarskim sokakom prošetao se Dejan Lovren proteklih mjesec dana! Naš proslavljeni nogometaš proteklog je vikenda boravio u Dubrovniku gdje je prisustvovao svadbi kolege Ćaleta-Cara, a prije mjesec dana čast je izrazio i prema svojoj rođakinji Andrei Trgovčević. Lovren je, sigurni smo, zahvalan i rado viđen svadbeni gost.

Dejanov svadbarski sokak kratak je poput pravog sokaka, no nije zato manje sladak. Prva stanica našeg nogometaša u svibnju je bila Zagreb, gdje je stigao na svadbu influencerica Kristijan Iličića i njegove voljene Andree Trgovčević. Dvije godine su čekali na svadbu, otkazali su je zbog koronavirusa, no u konačnici dočekali slavlje koje su upriličili za veliki broj prijatelja i članova obitelji. Lovren se među njima našao jer je Andrejin bratić.

Image
DUBROVAČKO VJENČANJE

SLAVNI UZVANICI! Bruno Petković i Dejan Lovren stigli s pratnjama i uveličali slavlje Duje Ćaleta-Cara

Fotogalerija
Image
DUBROVAČKO VJENČANJE

SLAVNI UZVANICI! Bruno Petković i Dejan Lovren stigli s pratnjama i uveličali slavlje Duje Ćaleta-Cara

Fotogalerija

Nije ostao na tome, Lovren se odazvao i kolegi Duji Ćaleta-Caru i njegovog odabranici Adrijani Đurđević. Stigao je na vjenčanje u društvu supruge te kolega nogometaša, a ne sumnjamo da se i u Dubrovniku sjajno proveo. U svakom slučaju, o svadbi bračnog para Ćaleta-Car već danima priča cijela zemlja. Pozornost je privukao i uzvanik Lovren.

Budući da je nogometaš u pravoj kondiciji, nije popustio nakon subotnjeg slavlja u Dubrovniku, već je, poput svakog pravog obožavatelja, u nedjelju iz Dubrovnika otputovao u Split i tamo prisustvovao najvećoj svetkovini - velikom koncertu Miše Kovača. Među brojnim obožavateljima na Starom placu našao se i Dejan. U svega mjesec dana, Lovren je zabilježio jedan koncertni spektakl i dva vjenčanja - nije loše, čak ni za proslavljenog braniča.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
telefon neprestano zvoni

Egzorcizam preko telefona: Hotline za istjerivanje vraga!

Play ponuda

Više s weba