Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PARAMINSKI, NAVOJEC, BOJANIĆ

Svadbena zvona za poznate domaće glum(i)ce

Leona Paraminski i Larisa Lipovac planiraju se uskoro udati za svoje muškarce, a Ines Bojanić broji dane do rođenja prvog djeteta.

Image

leona leona

D.K., N.P./ 26.11.2008. u 14:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Financijska kriza čini se, zaobišla je domove hrvatskih glumaca, barem ako je suditi po vjenčanjima na kojima će se provoditi u narednim mjesecima. Prvi pred oltar staju Goran Navojec i Larisa Lipovac, a ljepša polovica trenutno kuje planove za vjenčanje, dok Goran u nizozemskom Antwerpenu priprema predstavu "Orgije tolerancije".

"Fali mi. Bio je na dva dana družili smo se... A eto, čekam da se vrati pa da odradimo vjenčanje. Bit će nas po svim gradovima, ja sam iz Rijeke, Goran iz Bjelovara, tu u Zagrebu su prijatelji i na kraju Vis, tamo nam je utočiše", rekla nam je koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac te dodala kako je iznimno tradicionalna, pa će i njezino vjenčanje biti takvo.

Nešto manje konvencionalna je još jedna "glumačka udavača", Leona Paraminski, koja će uskoro pred oltar s dugogodišnjim dečkom, TV producentom Borisom Meštrovićem. "Smirila sam se", priznala nam je atraktivna glumica koja je razularene zabave u posljednje vrijeme potpuno zamijenila šetnjama s dečkom, kupnjom namještaja i poslom u kazalištu.

Glumicu Ines Bojanić, pak, uskoro očekuje dolazak prvog djeteta, a tom će se prilikom zaputiti u Graz. Sa suprugom, montažerom Davorom Švajićem, odlučila je kako dijete želi roditi u bolnici u kojoj se odmah mogu pohraniti i matične stanice, za što će izdvojiti oko tisuću eura. Sretni par prinovu očekuje početkom sljedeće godine, a beba će očito imati i - austrijsku putovnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
na reviji matije vuice

SEVERINA KAO PRAVA KRALJICA! Kišnim Peristilom prošetala sa krunom na glavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba