Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERNETSKI GURUI TVRDE

Svakodnevne stvari radimo na potpuno pogrešan način

Sve što ste vjerovali da znate u životu, čak i one uobičajene, svakodnevne radnje koje su toliko automatizirane da ih uopće više ni ne primjećujete, čini se - radili ste krivo! Barem ako je suditi prema savjetima raznih internetskih gurua!

RTL/ 23.1.2014. u 18:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ne moraju to biti ekstremne i lude stvari. Lako za njih. Čini se da i one najobičnije svakodnevne  radimo potpuno pogrešno. Ako ne vjerujete meni, pitajte internet koji ionako svakodnevno tražite za savjete.  

Odmah se stavljam u stručne ruke ruke gospodina koji se naziva Profesor žniranac, a svoj je život posvetio vezanju žniranaca i stvarno zna kako se to radi.

Stvari postaju iritantne kad vidimo da baš za svaku moguću stvar postoji netko tko nam tumači kako je baš njegova metoda dobra, a vaš način na koji to radite čitav život je pogrešan. Uzmimo najobičniju jabuku kao primjer.

Ovaj vodič pokazuje nam kako se jabuka jede odozgo prema dolje jer tada se iskoristi cijela, a tvrđi dio u sredini se pod zubima uopće ne osjeti.

Čak ni najsmisleniji način na koji jedete svoje omiljeno voće nije dobar. Jer majmuni valjda bolje od nas znaju kako se jede banana.

Lista naših pogrešaka je predugačka, a počinju već sa spavanjem. Kad se idemo tuširati pogrešno šamponiramo kosu, a čudno je da smo s higijenom uopće uspjeli negdje dogurati. Zube peremo na pogrešan način. Zubno meso treba navlačiti prema dolje, zubi se moraju prati više od dva puta na dan, ali barem pola sata nakon obroka, a i četkicu morate dobro protresti i osušiti prije vraćanja. Priznajte da ste barem jedan korak radili pogrešno. Ako vas je sve ovo naživciralo, smirite se i udahnite duboko.

Ali jasno vam je već da i to vjerojatno radite krivo. Zbog suvremenog i stresnog života, svi smo barem djelomično skupljeni i ne možemo na pravi način disati. Ljudi, opustite se na trenutak i slušajte svoje tijelo.

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na vrhu popularnosti

Gdje je nestala Petra Kovačević? Bila je velika glazbena nada, najavila prvi album, a onda joj se gubi svaki trag

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba