Play ponuda
Play ponuda
Prije braka!

SVE BIVŠE LJUBAVI BLANKE VLAŠIĆ: Ljubila je tajanstvenog Antonija, a navodno je osvojila srce i fatalnog Karabatića

Blanka Vlašić danas je u braku s belgijskim novinarom Rubenom, a u nastavku vam donosimo popis muškaraca koji su svojedobno osvojili njezino srce, točnije, koga je sve ljubila prije nego što je uplovila u bračnu luku

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
A.Š./ 20.10.2022. u 8:00
Play ponuda

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica, umirovljena atletičarka Blanka Vlašić nikada nije voljela pretjerano pričati o svom privatnom životu. Zapravo, postoji samo jedna veza koju je potvrdila prije nego što je uplovila u brak s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom. No, posljednjih nekoliko tjedana belgijski mediji pišu kako njezin suprug i budući otac djeteta - ima ljubavnicu! Ove glasine Blanka nije htjela komentirati, a u kratkoj izjavi za Gloriju samo je rekla: '"Ma kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana", rekla je atletičarka i dodala kako je s njezinim brakom sve u redu. Bilo kako bilo - u nastavku vam donosimo popis muškaraca koji su svojedobno osvojili srce naše uspješne sportašice.

Blanka Vlašić i Antonio Ergotić

Prije gotovo dva desetljeća, točnije od 2004. do 2007. godine bila je u vezi s Antoniom Ergotićem iz Vinkovaca, a nekoliko je puta rekla kako joj je on velika potpora u svemu što radi. No, nakon tri godine veze par je ipak raskinuo. I to je Blanka obznanila na potpuno neočekivani način nakon press konferencije vezane uz njezino dvoransko Svjetsko prvenstvo u Valenciji 2008. godine. Nakon govora o sportskom natjecanju, Blanka je sve prisutne zamolila da se ugase kamere jer novinarima ima nešto za reći.

„Željela bih vam reći da sam već mjesec i pol dana slobodna djevojka i više nisam u vezi. Smatrala sam da je ovo najbolji način da to objavim kako ne bi bilo špekulacija u medijima. Evo, čak sam i natuknice pripremila", rekla je Blanka izvadivši mali papir iz džepa i dodala: „To je sve što ću o ovoj temi reći za medije, a kao što ste vidjeli, to nije utjecalo na moje skakanje“. Antonio i ona su se nekoliko puta pojavili na javnim događanjima, a mladenačka veza nažalost nije uspjela.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/930d06c8-dda6-11ec-86d8-2e0da24d46e3/v/250b251e-2baa-11ec-b283-3a925a8303a3/1024x683-250c84c2-2baa-11ec-acfc-3a925a8303a3.jpeg?v=Fri%20May%2027%202022%2012:21:15%20GMT+0200%20(Central%20European%20Summer%20Time)

Tino Jurić/Pixsell

Blanka Vlašić i Nikola Karabatić

Dvije godine kasnije Blanku su povezivali s jednim od najboljih rukometaša svijeta Nikolom Karabatićem. Tada zaštitno lice francuskog rukometa uplovio je u vezu s našom uspješnom atletičarkom. Da su skupa bilo je i više nego jasno 2010. godine na Europskom prvenstvu u Barceloni, a prije svog nastupa, vrijeme je na tribinama provodila s 'zlatnim dečkom'. Nakon skokova i osvojenog zlata slala mu je poljupce sa staze.

„Što da vam kažem, sve ste vidjeli“, rekla je novinarima kada su je tada upitali oko njega. Oko veze se oglasio i njezin otac i trener Joško Vlašić: „Eto, sad imate dvije dobre priče. Jedna je zlato, a druga njezin novi dečko. Ali, ne bih se ja htio miješati“, istaknuo je Joško. No, Karabatić je okrenuo ploču i rekao kako je došao gledati francuske sportaše jer mu je stadion od doma udaljen svega 250 kilometara pa mu je bilo blizu doći podržati ih. U prijevodu, o Blanki ni riječi, no nakon toga su zajedno snimljeni u Dubaiju, držali su se za ruke, a Blanka je s njim došla na otvaranje rukometnog turnira. U vezi su bili pet mjeseci, a u prosincu 2010. godine oboje su potvrdili kako su ponovno solo. U jednoj se emisiji Blanka čak našalila kako je Nikola ponovno na tržištu, a u sve se umiješao i njezin otac. „Ta veza je dugo mrtva, zapravo nikad nije ni zaživjela“. Nakon toga je za Gloriju Nikola komentirao: „To je bila lijepa ideja, ali oboje smo mladi i vrhunski sportaši, pa bi takva veza tražila puno odricanja, uvijek bi se netko od nas morao nečega odreći“. Pola godine kasnije na svom odmoru u Hrvatskoj Karabatić je imao nešto žešću retoriku te rekao kako je ta veza bila samo predstava za medije te da je unatoč svemu cijeni kao osobu i sportašicu. Njih dvoje upoznali su se na ljeto 2009. godine jer je Blanka tada bila u rodnom Splitu, a Karabatić s obitelji u vikendici u Poljicama. Družio se s rođakinjom Tinom Radić koja je bila Blankina prijateljica i tako upoznala dvoje sportaša koji su odmah kliknuli. Čak su se zajedno pojavili i na Splitskom festivalu, svatko u svojem društvu, no da se nešto kuha između njih dvoje, dalo se naslutiti zbog raznih pogleda koje su uputili jedan drugome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/76553e2e-dda6-11ec-80a5-2e0da24d46e3/v/250b251e-2baa-11ec-b283-3a925a8303a3/1024x683-250c84c2-2baa-11ec-acfc-3a925a8303a3.jpeg?v=Fri%20May%2027%202022%2012:19:50%20GMT+0200%20(Central%20European%20Summer%20Time)

Ivo Čagalj/Pixsell

Blanka Vlašić i Luka Nižetić

U osnovnu školu išla je s našim glazbenikom Lukom Nižetićem, a u jednom je intervjuu rekla kako joj je on bio i prva simpatija. „Nikad nismo službeno bili par. No, obostrana simpatija zasigurno je postojala. A tu i tamo pao bi koji poljubac. Mislim da me s Lukom najviše vezao isti smisao za humor, znali smo se neprestano cerekati oko nekih stvari koje su samo nama bile smiješne“, ispričala je Blanka za Slobodnu Dalmaciju. Potom je upisala Srednju medicinsku školu, no kako je počela ozbiljnije trenirati puno je izostajala i jednom je prilikom rekla kako ju je to udaljilo od školskih kolega. Bio je to period kada zasigurno nije imala vremena za tinejdžerske romanse jer se morala u potpunosti posvetiti sportu. U veljači prošle godine je prelomila – odlučila je otići u sportsku mirovinu o čemu je napisala pismo te ga objavila na društvenim mrežama.

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ZAHTJEVAN IZAZOV

Više nema klađenja, parovi sada samo zarađuju novac, što nije uspjelo Anamariji i Filipu

Na društvenim mrežama objavila je i kako se udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta, uz nekoliko fotografija s privatne ceremonije. U objavi je otkrila kako će dvojac uskoro dočekati i prvo zajedničko dijete. “Rekli smo DA! Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da, na zajednički život u Hrvatskoj i Belgiji. Da, za izgradnju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet”, napisala je Blanka i otkrila kako par ima razloga za dvostruko slavlje. Kako pišu belgijski mediji, Blanka i Ruben vjenčali su se u ponedjeljak, a na privatnoj ceremoniji je bilo svega nekoliko ljudi. Inače, Blanka je iznimno samozatajna kada je u pitanju njezin privatni život, odnosno većinom je fokusirana na vrhunski sport što se tiče odnosa s medijima. Ipak, da su u vezi šuškalo se već mjesecima jer je novinar često u posljednje vrijeme putovao u Hrvatsku, a kada su ga tamošnji novinari prije mjesec i pol dana upitali za odnos s našom umirovljenom skakačicom u vis odlučno je zanijekao bilo kakvu poveznicu na romantičnoj bazi. Rekao je tek kako su prije nekoliko godina radili zajednički projekt i dodao: “I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam u Splitu, no to je sve prijateljski”, piše hln.be.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
samozatajne sestre

Odluka koju su morale donijeti! Evo kako danas žive Bruna i Petra Sanader

Play ponuda

Više s weba