Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZRAČNOM LUKOM PROJURIO PREKO 180 KM/H

Svećenik ruši rekorde u motorističkim mrtvačkim kolima

U moru različitih prijevoznih sredstava, jedan svećenik iz Halifaxa potrudio se obogatiti transportni svijet. Sa svojim mrtvačkim kolima koja je pretvorio u motocikl čak je postavio Guinnessov rekord u brzini vožnje takvim vozilom.

Image

kola kola

K. T./ 10.5.2011. u 14:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vikar koji sam sebe naziva Nebeskim Anđelom proslavio je postavljanje novog Guinnessovog rekorda u najbržoj jurnjavi mrtvačkim kolima nakon što je njima pistom zračne luke projurio preko 180 km/h.

Svećenik Ray Biddis u utorak je morao na aerodromu Elvington blizu Yorka biti brži od 120 km/h u svojim posebno izgrađenim mrtvačkim kolima kojima je prednji dio zapravo dio motocikla.

57-godišnji svećenik iz Halifaxa svoja je poboljšana mrtvačka kola koja inače i koristi za pogrebne usluge nazvao "The Rocket".

Biddis se bavi motociklizmom više od 40 godina, a svoj jedinstveni hibrid trike motocikl diže na pijedestal. Kaže kako se mnogi motoristi slažu s njegovom životnom filozofijom: "Motoristička mrtvačka kola su jedino sredstvo kojim, oni koji ga voze, mogu krenuti na svoj konačan put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Želio je stvoriti najmoćniji lijes i istaknuti se od ostalih pogrebnih prijevoznika, a u isto vrijeme i apelirati na strast motorista i njihovu ljubav prema brzoj vožnji zbog koje, nažalost, pridonose crnim statistikama na cestama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lažna supruga

Marina Mamić ne krije ljutnju zbog lažnih navoda: 'Zdravko Mamić mi je uništio reputaciju'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba