Ostalo

Svjetski moćnici među 'rajom' uživaju u hot dogu

Barack Obama je nastojao ugostiti najbolje što je mogao svog britanskog kolegu Davida Camerona, koji mu je stigao u trodnevni posjet. Osim standardnih govora o dosadašnjem radu, ali i planovima za budućnost, predsjednik SAD-a odveo je Britanca na tradicionalno američko opuštanje - košarkašku utakmicu i hot dog.

S.K.
14.03.2012 14:01

U prvom redu sveučilišne utakmice u Ohiju dva svjetska moćnika oduševila iznenadili su sve posjetitelje. Njihovo navijanje i uživanje u brzoj hrani bacilo je u drugi plan i rezultat i zgodne navijačice.

Naime, engleski premijer David Cameron stigao je u trodnevni posjet SAD-u. Nakon odrađenog posla, njegov američki kolega Barack Obama ga je odveo na tradicionalno američko opuštanje, odnosno na košarkašku utakmicu.

Cameron je priznao kako ne razumije sasvim pravila košarke, pa mu je Obama cijelu utakmicu teatralno nastojao dočarati kako se igra.

"Baš sam uživao. Teško mi je pratiti jer su dečki jako brzi", koji je obećao Obami vratiti istom mjerom. On je rekao kako će Amerikanca naučiti igrati kriket.