Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
događaj za pamćenje

Svjetsko prvenstvo će vrvjeti neviđenim ludorijama!

Čini se da će Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu vrvjeti ludorijama više nego što je ikada njihov poznati karneval u Riju. Donosimo vam priču kako se neki otvačeni Brazilci pripremaju za taj veliki događaj.

RTL/ 28.5.2014. u 17:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve je jača euforija oko najvažnije sporedne stvari na svijetu. Domaći ljubitelji nogometa polako odbrojavaju dane do 12. lipnja kad će naši Vatreni istrčati na teren s reprezentacijom Brazila. A domaćini Brazilci traže razne načine na koje bi tih mjesec dana mogli pospremiti što više novca u džepove. Pa makar i s ovakvim hotelima za vruće, nimalo nogomente užitke.

"Ljudi će se seksati na bilo kojem mjestu, u hotelima na autocesti ili onima u središtu grada. Bilo gdje. Činjenica je da ćemo mi prodati naš smještaj. I samo je to važno!", kaže vlasnik hotela Antonio Cerqueira.

Antonio je vlasnik hotela u Rio de Janieru koji je nedavno dobio novi izgled upravo zbog nadolazećeg prvenstva. U njemu gosti mogu pronaći apsolutno sve: od sado mazo igračaka do luksuznog jacuzija. Naravno - za one zaboravljive, tu su i neizbježni kondomi! A kako se u Brazilu Dan zaljubljenih slavi na dan početka prvenstva, domišljati hotelijeri zaljubljenim golupčićima nude i mnoge atraktivne popuste. Pogađate, slobodnih soba gotovo da i nema!

"Brazilski muškarci imaju dvije strasti - žene i nogomet. Zato ove godine imamo pravi dvoboj jer će biti teško odlučiti", dodaje Antonio.

Koliko su Brazilci ludi za nogometom, dokazuje i ovaj svježe ukrašeni avion namijenjen njihovim reprezentativcima. Boeing 737 braća blizanci oslikavala su tjedan dana, za što im je trebalo čak 1200 limenki spreja. Za izradu šaljivih portreta inspirirali su ih različiti animirani likovi poput onih iz popularnih Simpsona, a svoj prvi let originalni je Boeing imao jučer.

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VELIKI POTHVAT

Školarka sama oplovila svijet

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba