Play ponuda
Play ponuda
ne propustite!

Tajlandska avantura by LayZ na RTLPlayu: Bili su na najopasnijoj tržnici na svijetu, jeli žohare...

Najpoznatiji hrvatski youtuber LayZ i travel bloger Kristijan Iličić odvažili su se na put u egzotični Tajland, a njihove lude dogodovštine možete pogledati u specijalu 'LayZ Offroad' na RTLplayu

Tabloid.hr/ 12.4.2019. u 9:55
Play ponuda

Kad vam netko spomene Tajland, prvo što vam padne na pamet zasigurno su rajske plaže i ludi noćni život u Bangkoku, no Kristijan Iličić i LayZ će vam otkriti Tajland kakav niste mogli vidjeti niti u popularnom filmu 'Mamurluk 2'.

Ako još niste upoznali LayZ-ja i Kristijana, u intervjuu saznajte kako je došlo do ove uzbudljive suradnje, što ih se najviše dojmilo na putovanju te jesu li boljeg okusa škorpioni ili burgeri?

Ovaj dvojac posjetio je najopasniju tržnicu na svijetu, smještenu na tračnicama kojima i dalje prolaze vlakovi! Kako je to moguće, pogledajte u njihovom vlogu na RTLplayu.

Hranili su se žoharima, žabama i ubojitim škorpionima. Posjetili su utočište slonova u Chiang Maiu i zaljubili se u ta predivna bića, a provozali su se i tzv. 'Floating Marketom', gdje se cijela trgovina odvija na vodi.

Pokazat će nam i kako se popularni Khao San Road transformira iz dnevnog života u kaotični noćni centar Bangkoka.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A danas ekskluzivno na RTLplayu objavljujemo novi, nikad objavljeni vlog 'LayZ Offroad' s tajlandskih plaža!

Kristijan i LayZ maksimalno su se potrudili što bolje dočarati vam svoje doživljaje s drugog kraja svijeta, a sve što vi morate je registrirati se besplatno na RTLplay i tajlandska avantura može početi.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA SENZACIJA

On je beogradski smetlar i za njim su žene 'poludjele': Upoznajte Jovicu Vasića koji je hit i na TikToku

Play ponuda

Više s weba