Ostalo

'Take or Fake' - nova rubrika RTL-ova 'Exkluziva' u kojoj Neven Ciganović analizira fotografije zvijezda...

Showbiz emisija 'Exkluziv' od 12. ožujka donosi još jednu poslasticu u režiji Nevena Ciganovića - rubriku pod nazivom 'Take or Fake' u kojoj ekscentrični stilist bez dlake na jeziku komentira koliko su se domaće i inozemne zvijezde zaigrale prilikom uređivanja svojih fotografija.

RTL.hr
11.03.2022 11:00

Modni kritičar, stilist, društveni kroničar i bloger Neven Ciganović već neko vrijeme uveseljava gledatelje svojim provokativnim i nadasve iskrenim komentarima u RTL-ovu 'Exkluzivu' u rubrici pod nazivom 'Modni sud' , gdje analizira stil slavnih osoba, a sada je pred njim još jedan zabavan zadatak - komentiranje fotografija zvijezda koje su uređivane u aplikacijama za retuširanje! Tko koristi filtere, sužava struk, pomlađuje lice i povećava usne? Sve će to otkriti popularni Cigi u 'Top tri listi celebrity fotografije' jer njegovo oko uočava i najmanju nepravilnost.

take or fake

Foto: Promo

Nova rubrika bavit će se analiziranjem objava naših poznatih osoba na društvenim mrežama, njihovih 'nerealno' sređenih fotografija, zanimljivih situacija u kojima su fotografije nastale, neobičnih opisa, ali i izdvajanjem zanimljivih komentara njihovih fanova. Rubrika ima težnju proširiti se i na one manje poznate osobe koje bi zbog svojih 'photoshop katastrofa' eventualno mogle postati poznate. Zato bismo voljeli i gledatelje uključiti u interakciju pa da nam mogu slati objave koje su njima zapele za oko, a koje i ne prikazuju baš realnu sliku o osobi koja ju je objavila. Ova je rubrika prvenstveno zabavnog karaktera, ali možda nekima posluži i kao edukativna u smislu da lakše prepoznaju kad nešto djeluje Take or Fake!" otkrio je Ciganović koji će svaku subotu dati svoj sud čija je fotografija suptilno uređena i može proći kao original (Take) ili totalni promašaj (Fake).

take or fake

Foto: Promo

Cigi dobro poznaje filere i filtere i maher je i za photoshop, a to su teme o kojima svakodnevno čitamo u medijima - tko izgleda mlađe, tko je loše smanjio struk, 'popeglao' lice, stoga je bio logičan slijed da se sve takve dnevne priče uobliče u rubriku 'Take or Fake' unutar RTL-ova magazina 'Exkluziv', koja će isključivo analizirati fotografije na društvenim mrežama. A zašto Neven? Neven je jedan od naših najistaknutijih društvenih kroničara i izvrstan poznavatelj showbiz scene, i to ne samo domaće nego i regionalne i inozemne! On celebrityje poznaje u dušu, a čini se i u tijelo. Njegovi su komentari britki i prije svega dobronamjerni pa vjerujemo da neće nikoga naljutiti, nego samo dobro nasmijati, a u prvoj emisiji analizirat će fotografije 'balkanske kraljice photoshopa' Jelene Karleuše, Madonne i Nine Badrić. 'Take or Fake' je tri minute čiste zabave i nadamo se da će steći vjernu publiku, kao i sve naše rubrike do sada", zaključila je urednica 'Exkluziva' Eta Kočić.

Nova rubrika 'Exkluziva' - 'Take or Fake' pod palicom britkog Nevena Ciganovića Cigija od 12. ožujka - samo na RTL-u!