Play ponuda
Play ponuda
BRAVO I HVALA!

Tako se to radi! Srpske zvijezde užasnute potresom u Petrinji uputile riječi podrške Hrvatima: 'Nek vam svemir da snage'

Cijela se Hrvatska, ali i regija ujedinila za potresom razorenu Petrinju...

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 30.12.2020. u 12:30
Play ponuda

Još smo jednom pokazali koliko smo jaki kada se treba ujediniti i pomoći onome koji je u nekoliko sekundi izgubio sve. Osim što se cijela Hrvatska digla na noge i pokazala veliko srce, već su i susjedi pokazali svoju solidarnost donacijama. 

Tako su čelnici Slovenije ponudili Hrvatskoj šatore, krevete i grijalice za pogođene potresom, Bosna i Hercegovina nudi spasilačke timove, Makedonija šalje novac, a Srbi su poručili: "Pružit ćemo svaku pomoć".

A javile su se i mnoge susjedne estradne zvijezde koje su preko društvenih mreža poslale riječi podrške u Lijepu Našu. "Potres koji je pogodio naše susjede, građane Hrvatske, duboko me je potresao. Prizor uništenih domova i izgubljenih života čini čovjeka nijemim i bespomoćnim. U ovim teškim vremenima, neka vam svemir da snage da izdržite", napisala je pjevačica Jelena Karleuša

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram) 

Na Instagramu se javila i Marija Šerifović uz fotografije evakuiranih pacijenata ispred bolnice Sveti Duh u Zagrebu. "Ja ne mogu više podnijeti ovakve vijesti. Ne mo gu", napisala je.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Javile su se i pjevačice Dragana Mirković i Ana Bekuta. "Čitam da je u Petrinji poginulo dijete. Bože, ovo je stravično i strašno. Susjedi, čuvajte se, šaljem podršku, zagrljaje, molitvu...", poručila je Ana pored fotografija posljedica potresa.

S druge strane, njihova mlađa kolegica Katarina Grujić razbijesnila je javnost nizom statusa u kojima je ljutito komentirala kako CNN nije izvještavao kada je Srbija bila bombardirana ili o teškom stanju u kojem se ona nalazi i danas. 

>> Bez empatije! Srpska pjevačica zgrozila komentarima o potresu: 'Da li je CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju?!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
SMETA JOJ TO

Prve trzavice između Martine i Ismaela: 'Koga boli briga kako će tko shvatiti?'

"Da li je CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju? Da li su ikad prenosili naše teško stanje? Da li su i dan danas bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu informaciju?? Da li su prenosili kako se i dan danas preživljava u Srbiji??? Da li je CNN ikada u životu stao na našu stranu, da li je cijeli svijet obavijestio o Srbiji i teškim mukama koje smo preživjeli i koje i dan danas preživljavamo??!! Živi Srbijo, a živjet ćemo i bez vas CNN, ali Srbiju će te itekako zapamtiti!", poručila je Katarina, a onda je još dodala. "I još jedna stvar, molite za Srbiju i ostali svijet cijelo vrijeme".

"Nekoliko vas je pogrešno protumačilo moje prethodne storyje pa da pojasnim malo bolje, jer vam se očigledno mora crtati svaka riječ. Niti jednog trenutka story nije propagiranje mržnje, zla, nacionalistički, već sloboda govora i nezadovoljstva prema jednoj svjetskoj televiziji. Svi koji me poznaju znaju da su moji najbolji prijatelji iz Hrvatske, Bosne, Makedonije, zato me ne možete prozvati nacionalistom! S druge strane, dosta vas je pokazalo baš ono što ja nisam pomislila niti napisala, a to je zlo, prijetnje i kletve, pa me zanima tko je u ovoj cijeloj priči lud??! Još jednom ću napomenuti da moji storyji nisu uvredljivog sadržaja za bilo kojeg čovjeka, naciju! Još jednom saučešće obiteljima preminulih! Molite za Hrvatsku, molite za Srbiju", poručila je naknadno.

Više o tome kako možete pomoći ljudima pogođenim potresom pročitajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba