Ostalo

Tako se to radi! Srpske zvijezde užasnute potresom u Petrinji uputile riječi podrške Hrvatima: 'Nek vam...

Cijela se Hrvatska, ali i regija ujedinila za potresom razorenu Petrinju...

Tabloid.hr
30.12.2020 12:30

Još smo jednom pokazali koliko smo jaki kada se treba ujediniti i pomoći onome koji je u nekoliko sekundi izgubio sve. Osim što se cijela Hrvatska digla na noge i pokazala veliko srce , već su i susjedi pokazali svoju solidarnost donacijama.

Tako su čelnici Slovenije ponudili Hrvatskoj šatore, krevete i grijalice za pogođene potresom, Bosna i Hercegovinanudi spasilačke timove, Makedonija šalje novac, a Srbi su poručili: "Pružit ćemo svaku pomoć".

A javile su se i mnoge susjedne estradne zvijezde koje su preko društvenih mreža poslale riječi podrške u Lijepu Našu. "Potres koji je pogodio naše susjede, građane Hrvatske, duboko me je potresao. Prizor uništenih domova i izgubljenih života čini čovjeka nijemim i bespomoćnim. U ovim teškim vremenima, neka vam svemir da snage da izdržite", napisala je pjevačica Jelena Karleuša .

Jelena Karleuša

(FOTO: Instagram)

Na Instagramu se javila i Marija Šerifović uz fotografije evakuiranih pacijenata ispred bolnice Sveti Duh u Zagrebu. "Ja ne mogu više podnijeti ovakve vijesti. Ne mo gu", napisala je.

Marija Šerifović

(FOTO: Instagram)

Javile su se i pjevačice Dragana Mirković i Ana Bekuta . "Čitam da je u Petrinji poginulo dijete. Bože, ovo je stravično i strašno. Susjedi, čuvajte se, šaljem podršku, zagrljaje, molitvu...", poručila je Ana pored fotografija posljedica potresa.

S druge strane, njihova mlađa kolegica Katarina Grujić razbijesnila je javnost nizom statusa u kojima je ljutito komentirala kako CNN nije izvještavao kada je Srbija bila bombardirana ili o teškom stanju u kojem se ona nalazi i danas.

"Da li je CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju? Da li su ikad prenosili naše teško stanje? Da li su i dan danas bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu informaciju?? Da li su prenosili kako se i dan danas preživljava u Srbiji??? Da li je CNN ikada u životu stao na našu stranu, da li je cijeli svijet obavijestio o Srbiji i teškim mukama koje smo preživjeli i koje i dan danas preživljavamo??!! Živi Srbijo, a živjet ćemo i bez vas CNN, ali Srbiju će te itekako zapamtiti!", poručila je Katarina, a onda je još dodala. "I još jedna stvar, molite za Srbiju i ostali svijet cijelo vrijeme".

"Nekoliko vas je pogrešno protumačilomoje prethodne storyje pa da pojasnim malo bolje, jer vam se očigledno mora crtati svaka riječ. Niti jednog trenutka story nije propagiranje mržnje, zla, nacionalistički, već sloboda govora i nezadovoljstva prema jednoj svjetskoj televiziji. Svi koji me poznaju znaju da su moji najbolji prijatelji iz Hrvatske, Bosne, Makedonije, zato me ne možete prozvati nacionalistom! S druge strane, dosta vas je pokazalo baš ono što ja nisam pomislila niti napisala, a to je zlo, prijetnje i kletve, pa me zanima tko je u ovoj cijeloj priči lud??! Još jednom ću napomenuti da moji storyji nisu uvredljivog sadržaja za bilo kojeg čovjeka, naciju! Još jednom saučešće obiteljima preminulih! Molite za Hrvatsku, molite za Srbiju", poručila je naknadno.

Više o tome kako možete pomoći ljudima pogođenim potresom pročitajte OVDJE !